CHP başörtüsü teklifine kapıyı kapattı!

CHP Grup Başkanvekili Altay, “AK Parti’nin 'çalışmaları birlikte olgunlaştıralım' önerisinin içinde olmayacağımızı ifade ettik. AK Parti’nin gerçekleştirmek istediği anayasa değişikliği çalışmasının içinde olmayacağımızı söyledik” dedi.

CHP başörtüsü teklifine kapıyı kapattı!
CHP başörtüsü teklifine kapıyı kapattı!
GİRİŞ 03.11.2022 17:18 GÜNCELLEME 03.11.2022 17:29
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve beraberindeki heyet, MHP’den sonra CHP'yi ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Adalet Bakanı Bozdağ ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay açıklama yaptı. Bakan Bozdağ, anayasa değişikliği konusunda bilgi aktarımı yaptıklarını ifade ederek, “Kendilerinden bu hazırlık sürecini katkı sunmalarını istedik. Geçmişte Türkiye, idari uygulamalarla yaşamaması gerektiği süreçler yaşadı” ifadelerini kullandı.

AK Parti heyetini CHP Grup Başkanvekili Engin Altay karşıladı.

Engin Altay ise, “Bu konu, Sayın Genel Başkanımızın 'kadına özgürlük, kamuda özgürlük' noktasında verdiği kanun teklifi sonrası gelişen bir konudur. Biz prensip olarak bu konunun mesele olmaktan çıktığını söyleyegeldik. CHP bakımından Anadolu’da karşılaştığımız eleştirilere karşı bu konuda dürüstlüğümüzü ortaya koymak için Genel Başkanımız teklifini bizlerin de imzasıyla verdi. Temel hakların referandum konusu halinde olmaması gerektiğini söyledik. Birden çok maddeli bir anayasa değişikliğinin seçime 7 ay kalmışken yapılması doğru olmadığını düşünüyoruz. Yeni anayasanın yeni parlamentonun işi olduğunu düşünüyoruz. AK Parti’nin 'çalışmaları birlikte olgunlaştıralım' önerisinin içinde olmayacağımızı ifade ettik. AK Parti’nin gerçekleştirmek istediği anayasa değişikliği çalışmasının içinde olmayacağımızı söyledik” dedi.

Son Dakika: AK Parti'den siyasi partilere Anayasa teklifi gündemiyle ziyaretSon Dakika: AK Parti'den siyasi partilere Anayasa teklifi gündemiyle ziyaret

Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasında kaynak firari FETÖ'cülerKılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasında kaynak firari FETÖ'cüler

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin faydası için hangi işi yaptılar ki baş örtüsü konusunda faydaları olacak. Göstermelik baş örtülere rozet takmaları bile samimi değildi. Yüce Allah Dine ve bu Ülkemize hizmet edenleri hiç bir zaman unutmaz. Hayırla yâd ederler, yâd edeceklerdir. Herkes bir iş yaparken bunları düşünürse daha kazançlı olur.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    dini imanı olmayanlardan beklenen hareket
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan chp hep yalan dolansınız sokakta ve sandıkta size iyi bir ders verecez başkanımız Recep Tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla doğrusunu isterseniz hiç yadırgamadım.Aksi olsaydı şaşardım.
    Cevapla
  • TÜRKÜRT 1 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman milleti düsündükü chpkk simdi düsünsün. chpkk dan mantikli birsey beklemek akla zarar. %20 de hala anadan babadan ondan bundan körü körüne bunlara oy veriyor. ama biz sasirdik mi? tabiki HAYIR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den