Kılıçdaroğlu'nun lüks otel sevdası... Adres Londra, geceliği 63 bin lira!

İktidara yönelik israf edebiyatı yapıp halkın yoksulluğun pençesinde olduğu iddiasını savunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Londra'da da 63 bin liralık odada konakladığı iddia edildi.

Kılıçdaroğlu'nun lüks otel sevdası... Adres Londra, geceliği 63 bin lira!
Kılıçdaroğlu'nun lüks otel sevdası... Adres Londra, geceliği 63 bin lira!
GİRİŞ 06.11.2022 18:08 GÜNCELLEME 07.11.2022 09:18
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da geceliği 100 bin TL'lik Hilton otelinde gecelemesinin ardından tartışmalı Londra seyahatinde de lüksünden taviz vermemiş.

Takvim gazetesinin haberine göre; CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ocak ayında bir mesaj yayınladı. Elinde çay bardağı ile israf vurgusu yaptı. Ama videoyu, Hilton'un 210 metrekarelik Presidential Süiti'nde çektiği ortaya çıktı. Geceliğine 100 bin TL ödediği anlaşıldı. Yoğun eleştiri aldı.

YAYINI KORİDORDAN YAPMIŞ

Kılıçdaroğlu şimdi de İngiltere seyahatinde. InterContinental London Park Lane Oteli'nden süit ayırdı. Ama tedbiri elden bırakmadı. İddiaya göre Kılıçdaroğlu, bu oda görünmesin diye otelin koridoruna çıkıp çekim yaptı.

Nehir manzaralı InterContinental London Park Lane Oteli'nin en kötü odası 13 bin TL (630 pound), Kral Dairesi 178 bin lira (8438 pound), süit odası 63 bin lira (3 bin pound).

KAYNAK: TAKVİM
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 43
  • mehmetm 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam Türkiye'de bile yüz binlik odada kalıp çekim yapıyor. Vatandaşa İngiltere ucuza gelmiş.
    Cevapla
  • mehmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp de hint müslümanlarının parası çok nasıl olsa...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    saskin, ortada dolastikca konustukca rezilligini ortaya dokuyor, bu mu devlet yonetecek hadi oradann...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Donusu olmaz inşallah
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ele verir dalkımı kendi yutar salkımı Tok bir ülkenin aç parti başkanı garibim görmediki beleşse mezara bile balıklama dalar nasılsa giderler sarozdan harca gez bakalım bir daha zor görürsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı