6'lı masadan Hüseyin Baş'a ilk veto!

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakı ve altılı masaya katılmak istedikleri açıklamıştı. Altılı masa partilerinden DEVA'nın sözcüsü İdris Şahin masanın genişlemesinin zor olduğunu söyledi.

GİRİŞ 07.11.2022 00:39 GÜNCELLEME 07.11.2022 10:51
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, geçtiğimiz günlerde katıldığı FOX TV yayınında altılı masaya katılmak istediklerini dile getirdi. Baş, "Bizi Millet İttifakı ve altılı masaya davet etmelerini istiyoruz. Davet etmiyorlarsa da sebebini açıklasınlar" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş bir araya gelmişti.

DEVA PARTİSİ'NDEN VETO

BTP'nin altılı masaya katılıp katılmaması ile ilgili son yorum ise DEVA Partisi cephesinden geldi.

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, BTP'nin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e destek vermesinin "kıymetli olduğunu" belirtirken, "Ancak şu aşamadan sonra genişleme ihtimalini son derece zayıf görüyoruz" sözleriyle masada yedinci partiye yer olmadığı mesajı verdi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif bugüne kadar ne başarmış? Nerelerde görev almış? Kariyerinde neler var: Koca bir hiç. Haydar Baş isimli şahsın oğlu olmaktan başka bir hiç. İşin garibi toplumda da karşılığı koca bir 'HİÇ' iken bu şahsın haber bile yapılmasını anlamsız buluyorum
    Cevapla
  • Demirezen 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani 6 lı masa kucaklayıcı idi.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    İş aş hüseyin baş ha haha kim bu ya, siyaset babadan oğula geçermi padişahlık mı burası.
    Cevapla
  • Mehmet Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti'nin artıklarının masada bulunması O masayı içeriden dinamitler Atatürkçü Hayal sahibi gençlerin ülkeyi hayal ettiği ettikleri noktaya taşımasına fırsat verilmeli Ne mutlu Bağımsız Türkiye sevdalılarına bir gün olacak milli ekonomi ile ülkemiz şahlanacak
    Cevapla
  • Taner 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim o ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akıncı'nın İran'daki rotası gündem olmuştu! Haber7 'Tebriz' detayını ortaya çıkardı
Kurbanlıklarda fiyatlar değişti