'İmamoğlu'nu yemek isteyen tek kişi Kılıçdaroğlu'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "İmamoğlu'nu yedirmeyiz" sözüne AK Parti'den cevap geldi: "İmamoğlu'nu yemek isteyen tek kişi sensin".

'İmamoğlu'nu yemek isteyen tek kişi Kılıçdaroğlu'
'İmamoğlu'nu yemek isteyen tek kişi Kılıçdaroğlu'
GİRİŞ 09.11.2022 09:23 GÜNCELLEME 09.11.2022 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine yönelik hakareti dolayısıyla yargılandığı davaya ilişkin konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Kirli bir yapı siyasi yasaklı yapmaya çalışıyor. İmamoğlu büyük lokmadır, boğazınıza takılır. Biz İmamoğlu’nu kimseye yedirmeyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun "Ekrem İmamoğlu'nu yedirmeyiz" sözünü değerlendiren Turan, Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında kızışan Cumhurbaşkanlığı adaylığına atıf yaptı.

Turan, "İmamoğlu'nu kim niye yesin, kendi kendini bitiren bir adam. Kaldı ki İmamoğlu'nu yemek isteyen tek kişi varsa o da Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

 

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 1
  • istanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık. ne güzel özetlemişsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar