İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin oy oranı

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, anketlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığındaki son oy oranı ile AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı.

GİRİŞ 09.11.2022 22:06 GÜNCELLEME 10.11.2022 02:03
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

 AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığındaki oy oranı ile AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı.

Şen, muhalefet tarafından yapılan algının aksine AK Parti'nin ve Erdoğan'ın gençlerden açık ara en fazla oyu aldığını da ekledi.

BAŞKAN ERDOĞAN'A DESTEK YÜZDE 52'NİN ÜSTÜNDE

Mustafa Şen, Başkan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı yarışında açık ara önde olduğunu belirtti. Şen, yapılan anketlere göre Erdoğan'ın son oy oranının yüzde 52 olduğunu ifade etti.

AK PARTİ YÜZDE 42, CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 50'Yİ AŞIYOR

AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın son oy oranını da duyuran Şen, AK Parti'nin yüzde 42 bandını aştığını dile getirdi. Son anketlere göre Cumhur İttifakı toplamı da yüzde 50'yi aşıyor.

GENÇLER BAŞKAN ERDOĞAN VE AK PARTİ'DEN YANA

Mustafa Şen, gençlerle ilgili muhalefetin ortaya attığı algının da doğru olmadığını aktardı. Şen, Başkan Erdoğan ve AK Parti'nin gençlerde de en yakın rakiplerine fark attığını söyledi. Gençlerde AK Parti'nin oy oranının yüzde 40'ın üzerinde olduğunu ekledi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • MAMİKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisin Türkiye için yapmış olduğu hizmetler aynı zamanda dünyada itibar kazandırarak sözü dinlenen ülke haline getirdi oyum cumhur ittifakına
    Cevapla
  • a.sel 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk oy Reis'e nasip olacak inşaallah.Gençlik Reis'inin yanında
    Cevapla
  • Eray 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabiiki ilk oyum Vatan Bayrak için Erdoğana
    Cevapla
  • Özgür 1 yıl önce Şikayet Et
    Rte sonuna kadar
    Cevapla
  • Anti akp 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğer partilere illet zillet diyen fitnecilere inat millet ittifakı gelsin de bana sorsun gençler ak parti diyormuş he he
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gencim ve Ak Parti diyorum
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Gencim ve ak parti diyorum
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gencim ve ak parti diyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor