6'lı masa toplantısı öncesi Babacan, Akşener'i ziyaret etti

DEVA Partisi lideri Babacan 14 Kasım’da ev sahipliğini yapacağı altılı masa toplantısı öncesinde genel başkanlarla yaptığı görüşmenin sonuncusunu İYİ Parti lideri Akşener ile gerçekleştirdi.

6'lı masa toplantısı öncesi Babacan, Akşener'i ziyaret etti
6'lı masa toplantısı öncesi Babacan, Akşener'i ziyaret etti
GİRİŞ 10.11.2022 13:29 GÜNCELLEME 10.11.2022 15:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masa toplantısından önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Ali Babacan, 14 Kasım'da DEVA Partisi'nde gerçekleşecek 6'lı masa toplantısı öncesi ikili görüşmelerini tamamladı. Babacan, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve CHP'nin ardından son olarak İYİ Parti'yi ziyaret ederek, Meral Akşener ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 2 saat 10 dakika sürdü.

6'lı masa, pazartesi günü Babacan'ın ev sahipliğinde 8'inci kez toplanacak. 

DÜN DE KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Ali Babacan, 6'lı masa toplantısı öncesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmişti.



Kılıçdaroğlu ve Babacan arasındaki basına kapalı görüşme, 1 saat 15 dakika sürmüş, Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından Babacan'ı aracına kadar uğurlamıştı.

LİDERLER TURU BİTTİ

DEVA lideri Babacan, altılı masa toplantısı öncesinde Akşener’e yaptığı ziyaret ile liderler turunu tamamladı. Babacan toplantı öncesindeki ilk ziyaretini, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na yapmış, devamında ise Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkan Gültekin Uysal ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşmüştü.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Türkiye'yi iyi partinin eline düşürmesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ADAY BELİRLEYEMİYORLAR bunlar birde Türkiye'yi yönetecekler BU ARADA Hollywood karakteri RİCHİE RİCH tipli babacana oy verenin aklını seviyim
    Cevapla
  • DADAŞ 25 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu ulkeyi yönetmeye talip oylemi, vay vay Allah bunlara firsat vermesin yıkım siyasetçileri
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Gün için gelirken ne getireceksin diye dolaşıyor her halde.Herkes aynı şeyi getiripte aç kalmayalım diye uğraşıyor.Güne;Kılıçtaroğullarından kemal kek,karamollaoğullarından temel sarma,davutoğullarından ehmet kısır,evsahibi ali börek,uysal gültekin salata getirecekmiş.ali dedi.
    Cevapla
  • hasan sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    6'masa dağılıyor beyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi