CHP'li Kuşoğlu'ndan Bakan Nebati'ye: Farklı ve güler yüzlüsünüz, devam edin

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "farklı bir bakan profili çizdiğini" ve "güler yüzlü" olduğunu söyledi. Kuşoğlu, Nebati'ye güler yüzlü tarzını devam ettirmesini önerdi.

CHP'li Kuşoğlu'ndan Bakan Nebati'ye: Farklı ve güler yüzlüsünüz, devam edin
CHP'li Kuşoğlu'ndan Bakan Nebati'ye: Farklı ve güler yüzlüsünüz, devam edin
GİRİŞ 10.11.2022 15:41 GÜNCELLEME 10.11.2022 15:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP ve AK Parti'li kurmaylar arasında gergin tonda sarf edilen sözler zaman zaman "rutin dışına" da çıkıyor. O ifadelerden biri bugün CHP'li Kuşoğlu tarafından, Bakan Nebati'ye yönelik sarf edildi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Hazine ve Maliye Bakanlığının 2023 yılı bütçe görüşmelerinde CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin farklı bir bakan profili çizdiğini; güler yüzlü ve çok konuşan bir bakan olduğunu belirtti. CHP'li Kuşoğlu, Bakan Nebati'ye güler yüzlü tarzını devam ettirmesini önerdi.

"MİLLET EPİSTEMOLOJİYİ ANLAMADI"

Sözlerini eleştirel düzeyde devam ettiren Kuşoğlu, "Güler yüzlü tarzını devam ettirmenizi öneriyorum.  Ancak maliye bakanlarında bir devlet duruşu olmalı. Bu da güven vermekle olur. Bu tarzınız tamam ama bu söylemler, uygulamalar, bu politika... Perişan oldu millet. Epistemolojiyi de anlamadılar. Seçime kadar bu iş gider ama seçimden sonra bu politikalarla Türkiye felaketle karşı karşıya gelir. Seçim ekonomisi olur ancak her şeyin ötelendiği, sorunların çözülmediği bir ekonomi olmaz. Seçimde kim kazanırsa kazansın, bu şekilde Türkiye kazanamaz." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 2
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakan ne bati ister Güler yüzlü olsun ister aşık yüzlü millet biliyor hayat pahalılığını alım gücünün azalttığını yolunda gitmeyen bişeyler mi var acaba dedik hep taki bizi yönetenler açıklama yapana kadar ya Türkiye’yi büyüteceklerdi yada dargelirli bizleri enflasyona ezdireceklerdi seçimi Türkiye’nin büyümesinden yana kullanmışlar biz dargelirli vatandaşları hiç düşünmeden hiç acımadan ne olursa olsunlar olmasın diye aile yardım gibi ufak tefek yatsınlar yaptılar seçimden sonra bu yatsınlar mutlaka kalkacaktır hep öyle oldu büyüyen Türkiye’nin neresindeyiz biz malesef en dipdeyiz seçimmiş bakanmış filan düşüncem halde değiliz biz biz kendi geçim derdimize düşmüşüz
    Cevapla
  • gazanfer 1 yıl önce Şikayet Et
    verin oyları ekreme yesin rakı balık..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor