AK Parti'den Türk Devletleri Teşkilatı’nın KKTC kararına destek!

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olarak kabul edilmesi hayırlı olsun. Kıbrıs Türk davasını kuvvetle desteklemeye devam ediyoruz." dedi.

GİRİŞ 11.11.2022 15:43 GÜNCELLEME 11.11.2022 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, KKTC'nin Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olarak kabul edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik, sosyal medya hesabından, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olarak kabul edilmesi hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli siyaseti tarihi bir başarıya daha imza attı. Kıbrıs Türk davasını kuvvetle desteklemeye devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

KKTC, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde gözlemci üye olarak kabul edildiKKTC, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde gözlemci üye olarak kabul edildi

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mehmet Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden ülke olarak tanımıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...