Bütçeden şikayet eden İBB'den tanıtıma 114 milyon lira

İBB'nin, tanıtım bütçesi için 114 milyon lira ayırdığı ortaya çıktı. AK Parti Milletvekili Aydemir, "Bunların hizmete bakışı bu" tepkisini dile getirdi.

Bütçeden şikayet eden İBB'den tanıtıma 114 milyon lira
Bütçeden şikayet eden İBB'den tanıtıma 114 milyon lira
GİRİŞ 16.11.2022 20:02 GÜNCELLEME 16.11.2022 20:02
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Bütçe yetersizliğinden şikayet eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, yatırımların tanıtımı, kitap ve dergilerin basımı için 114 milyon lira ayırdığı ortaya çıktı. 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tanıtım filmi için ayırdığı bütçeye tepki gösterdi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İYİ Parti ile CHP'nin altılı masanın en güçlü iki partisi olduğunu, bu iki partinin sözcülerinin birbirleriyle kavga ettiğini belirtti.

Aydemir, "Altılı masa cumhurbaşkanlığı aday tespitinde bile böylesine kavga yapıyorsa, bunlar, yarın öbür gün ülkeyi ne hale getirirler?" diye sordu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, bütçesi olmadığı gerekçesiyle hizmetlere ara verdiğini belirten Aydemir, buna rağmen İBB'nin tanıtım filmi için 114 milyon lira bütçe ayırdığını söyledi. Aydemir, "Bunların hizmete bakışı bu." ifadesini kullandı.

İBB'de bütçe skandalı: Böyle bir beceriksizliği nasıl becerdinizİBB'de bütçe skandalı: Böyle bir beceriksizliği nasıl becerdiniz

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şovmeni alın diyeceğim ama kahraman olur.seçimlerde umarım rezil olur.
    Cevapla
  • İsmail sağlam 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlığı bittiğinde dava açılmalı paralar nereye gitti ise tespit edilip tüm mal varlığına el konulmalı tabiki yandaşlarıyla kimin suçu varsa adalete hesap vermeli
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayak tatili yapacak kış yeni başlıyor niye rahatsız ediyorsunuz adamı !
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP yandaşları belediye de para yok diyordu reklam için 114 milyon iyiymiş vatandaşın vergileri nerelere gidiyor.
    Cevapla
  • dipNot 1 yıl önce Şikayet Et
    süpermen Eko. Acaba tatil bütcesi ne kadardir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...