Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti'ye çağrı: Bu masayı terk edin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti için, "Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" dedi.

GİRİŞ 17.11.2022 13:40 GÜNCELLEME 17.11.2022 14:05
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşanı Recep Tayyip Erdoğan Endenozya’nın Bali Adası’nda düzenlenen G20 Liderler Zirvesi sonrası Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. A. Zahid Akman'ın da bulunduğu gazetecilerle yaptığı söyleşide soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Caddesi saldırısının ardından CHP başta olmak üzere muhalefet partilerinin terörü kınamak yerine devleti suçlayan tavır sergilemesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, "Biz bu muhalefete yabancı değiliz. Bunların tavırlarına da yabancı değiliz. Şu anda bunlar PKK’nın parlamentodaki uzantısıyla zaten beraber hareket etmiyorlar mı? Beraber hareket ediyorlar. Kaldı ki bunların şu anda kendi içinde zaten terör söylemlerini ifade eden kişiler yok mu? Var. Nitekim şimdi bunlardan bazılarıyla ilgili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik parlamentoda çalışmalar da devam ediyor. Bunlara alıştık" dedi. 

"İYİ PARTİ KONUMU YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMELİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de şu çağrıyı yaptı:

Burada özellikle muhalefetin içinde, CHP’yi bir kenara koyalım, 6’lı masanın hepsini söylememe gerek yok, ama İP’in (İyi Parti’nin) bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 95
  • Tr yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    6 li masa tam bir bataklık sayın aksener cumhur ittifakkina gelirsen batmaktan kurtulursun
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörist iyi partiyi ne yapacaksın
    Cevapla
  • Analiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hicazet emir ve Başkan adayları belli .bu günden sonra onlardan geri adım gelmez . Hükümetin mevcut sorunları çözerek yoluna devam etmesi daha verimli olur.. Suriye sorunu,ekonomik sıkıntılar,hayat pahalılığı, işsizlik ,yaşanan kültürel çöküntü , Diyanet işleri Başkanlığının ve eğitim kurumlarının hantallığı aile kurumunun çöküşüne engel olamıyor .Bu büyük sorunların çözülmesi lazım .. Kabine güçlenmeli vatandaşın şikayetleri ciddiye alınmalı diye düşünüyorum
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence meral masadan kaçma derdindedir. Bu açıklama masadan kaçmasını zorlaştırsın diye de yapılmış olabilir. Çift yönlü netice alınabilecek bir açıklama. ipin oylarının çoğu Erdoğan düşmanlarına ait olduğu için Meral diğer Erdoğana yanaşamaz. Oturduğu masanın bi cacık olmadığının kendi de farkında ama kalksa mı kalkmasa mı onu da kestiremiyor. Neyse en kötü seçimden sonra adaylarını açıklarlar.
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener fetö ve ABD nin Türkiye deki en büyük ajanıdır o hiç bir zaman milli değildir onun amacı reisi yıkmaktır erbakan hocaya yaptığını yapmak istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar