Meral Akşener'den Erdoğan'ın 'masadan ayrıl' çağrısına yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın 'masayı terk et' çağrısına yanıt verdi.

GİRİŞ 17.11.2022 16:19 GÜNCELLEME 18.11.2022 10:47
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına yanıt verdi.

Akşener, "Çizgisinde hiç kırıklık olmayan, aynı kararlılıkla savunan bir partiyiz. Milletimizin geleceği heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız" dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de şu çağrıyı yaptı:

Burada özellikle muhalefetin içinde, CHP’yi bir kenara koyalım, 6’lı masanın hepsini söylememe gerek yok, ama İP’in (İyi Parti’nin) bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Din diyanet İslam ve Müslüman düşmanlığında CHDPKK yı bile geride bırakan Maral AK Partiyle ittifak yaparsa kesinlikle AK Partiye bir daha oy vermem. Siyaset tarihimizde adı iyi kendi iğrenç olan İP kadar rezil bir parti olmamıştır bundan sonra da olmayacaktır.
    Cevapla
  • Bay Y. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeylerin , millilikle milliyetçilikle uzaktan yakından zerre alakaları olmadığını,üç yaşında çocukta bilir, Reis te bilir , amma ve lakin böyle bir tavsiyesi varsa bu şeylere reisin , vardır elbet bir bildiği..
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımızın teklifi Meral Akşener'e değil peşinde gezen milliyetçiliği ilke edinmişleredir. Akşener zaten milliyetçi değil. Hiç olmadı.
    Cevapla
  • misafir1 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanımın açıklamasından şunu anladım İYİ Parti olarak biz parti olarak kaybedenlerin safında yer almaya devam edeceğiz.
    Cevapla
  • 1071 devlet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tasma İpin Başkasının Elinde Olunca Doğru Yolu Bulman Mümkün değil... İpliğini pazar Çıkarırlar sonra... KORKMA Korkunun Ecele faydası yok.. . Zamanı gelince Hepsi Tek tek çıkacak ... İşleri Bitince Paçavra gibi seni de bir kenara Tarihin Çöplüğüne Atacaklar..... Gel kendine Yazık etme....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi