Aslı Baykal'dan çok konuşulacak paylaşım! Kılıçdaroğlu'na olay gönderme!

Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden Aslı Baykal, yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Baykal, Kılıçdaroğlu'na hamburger göndermesinde bulundu!

GİRİŞ 19.11.2022 00:45 GÜNCELLEME 19.11.2022 17:12
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

CHP'den istifa eden Aslı Baykal, eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Türk milleti için özgürlük ve demokrasi istediğini belirten Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isim vermeden yüklendi.



KILIÇDAROĞLU'NA GÖNDERME!

Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere'ye düzenlediği seyahatlerine göndermede bulunan Aslı Baykal, ''Özgürlükçü olmak için gayrı milli olmak zorunluluğu yoktur. Elbette özgürlükçü ve demokratım ve elbette milliyim. Benim çizdiğim siyasal model budur. Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • zazaki 1 yıl önce Şikayet Et
    vatanını milletini devletini askerini türk ün türkten başka dostu olmayanlara şikayet edenlere oy verenler de bu vatanın milleti degildir... atamızın milletinden degiller...bu vatanı bu bayragı bu milleti sevmeyenler kendi çöplüklerine...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka hiçbir şeye gerek yok. Bu Kılıçdaroğlu değilmiydi Baykal’ın evinden çıkışta gazetecilere asla ben genel başkanlığa aday değilim deyip sonrada aday olan ve seçilen. Aslında Aslı hanımımda sayın Deniz beyinde o zaman chpkk dan ayrılmaları gerekirdi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru her yerde dogrudur
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Son dakika! BAYKALTAR TB.ASL1 CHP yi bomnaladı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel yorumladin kardeş aramıza hoş geldin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!