Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Jeremy Rifkin tepkisi!

CHP'deki memnuniyetsizliği ifade ederek istifa eden Aslı Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD’li Jeremy Rifkin'i danışmanı olarak atmasına tepki gösterdi.

Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Jeremy Rifkin tepkisi!
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Jeremy Rifkin tepkisi!
GİRİŞ 01.12.2022 11:31 GÜNCELLEME 01.12.2022 20:10
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı Jeremy Rifkin'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı olduğu öğrenildi. Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in eski danışmanı olan Jeremy Rifkin'in Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olmasına eski CHP'li Aslı Baykal'dan tepki geldi.

"SEÇİMDEN SONRA KAPİTÜLASYONLARI DA İLAN EDER"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Baykal, şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu seçime ABD’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder."

JEREMY RIFKIN KİMDİR?

ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı, aktivist, danışman Rifkin 1995’ten bu yana Wharton School’da ders veriyor. Rifkin, Üçüncü Endüstriyel Devrim konseptinin fikir babası olarak kabul ediliyor.

Rifkin, Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in danışmanı olarak da görev yaptı. Bilimsel-teknolojik değişimlerin toplum ve çevre üzerindeki etkileri hakkında 20’den fazla kitap yazan Rifkin’in eserleri arasında The Green New Deal (2019), İşin Sonu (1995), Biyoteknoloji Yüzyılı (1998) gibi çalışmalar yer alıyor.

ASLI BAYKAL'DAN AK PARTİ AÇIKLAMASI! 

CHP'den istifa eden Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, gündem olan açıklamalarına devam ediyor. AK Parti'ye katılacağı iddialarına cevap veren Baykal, CHP'lileri zor durumda bıraktı.

Aslı Baykal'dan AK Parti açıklaması! CHP'lileri zor durumda bıraktıAslı Baykal'dan AK Parti açıklaması! CHP'lileri zor durumda bıraktı

Aslı Baykal'dan çok konuşulacak paylaşım! Kılıçdaroğlu'na olay gönderme!Aslı Baykal'dan çok konuşulacak paylaşım! Kılıçdaroğlu'na olay gönderme!

AK Partili vekilden CHP'ye 'gayri milli' diyen Aslı Baykal'a davet: Kapımız herkese açıkAK Partili vekilden CHP'ye "gayri milli" diyen Aslı Baykal'a davet: Kapımız herkese açık

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 78
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi kişilik oturmamış, savrulup duruyor. Demek ki bu da bir nimet, vermemiş halık neylesin KK!!
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tıpkı i ttihatcilarin türk ordusunu alman subaylarina teslim ettiği gibi heyhat tarih tekerrür ediyor
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP, Ittihat ve Terakki'nin devamidir zaten. 2.Abdulhamit'e darbe yapan ve Selanik'ten yola cikan Hareket Ordusu'unun basinda M.K. vardi.
    Cevapla
  • Leylaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Heehh bu bu eksıktı Rabbım uyarıları verıyor anlayana yarın İstanbul İzmır Ankara gıbı oyum haram olsun demeyın
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Aslı Baykalın uyarıları çok yerinde
    Cevapla
  • bahattin emecen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Baykal Ailesi bu adamın tam bir Vatan haini olduğunu farkedenlere minnettarım bu hain tam bir proje ürünü dür ve başardılar biz Milletçe uyanık olmalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı