Aslı Baykal’dan Kılıçdaroğlu'na ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle karıştı

Aslı Baykal, toplantıya video konferansla katılan ABD'li başdanışman Rifkin için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?” tepkisini gösterdi.

Aslı Baykal’dan Kılıçdaroğlu'na ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle karıştı
Aslı Baykal’dan Kılıçdaroğlu'na ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle karıştı
GİRİŞ 04.12.2022 00:03 GÜNCELLEME 04.12.2022 02:12
Bu Habere 217 Yorum Yapılmış

Kısa süre önce CHP'den istifa eden eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı toplantısına ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözlerle yüklendi.

ABD'Lİ DANIŞMAN TENEZZÜL DAHİ ETMEDİ

Kılıçdaroğlu, partisinin "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı toplantısında ABD'li yeni başdanışmanı Jeremy Rifkin'in toplantıya gelmeye tenezzül bile etmeyip, video konferans ile bağlanması Türkiye kamuoyunda tiye alındı. Sosyal medya kullanıcıları Kılıçdaroğlu'na, "teslimiyetçi, ezik, beceriksiz" gibi eleştiriler yöneltti.

ÇEVİRİ KULAKLIĞININ OLMAMASI İNGİLİZCE BİLMEYEN CHP'LİLERE ZOR DURUMDA BIRAKTI

ABD'li yeni başdanışmanının konuşması esnasında salonda büyük kargaşa da yaşandı. İnternet bağlantısındaki kopmalar ve çeviri kulaklığı olmaması nedeniyle konuşulanları salondaki İngilizce bilmeyenler anlamadı.

"HANGİ İSTİKLAL VARDIR Kİ ECNEBİLERİN NASİHATLERİYLE YÜKSELEBİLSİN"

CHP ve altılı masanın yurt dışından medet ummasına Twitter üzerinden tepki gösteren Aslı Baykal, Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü alıntılayarak, "Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?" değerlendirmesinde bulundu.

RIFKIN İLK ORTAYA ÇIKTIĞINDA "SEÇİMDEN SONRA KAPİTÜLASYONLARI DA İLAN EDER" DEMİŞTİ

Deniz Baykal'ın kızı, geçtiğimiz günlerde de Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in eski danışmanı olan Jeremy Rifkin'in Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olmasına karşı sert sözler kullanmıştı.

Baykal'ın CHP Genel Başkanı'na tepkisi şöyleydi:

"Kılıçdaroğlu seçime ABD'li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder."

YILMAZ ÖZDİL BİLE DAYANAMADI

Muhalif Yılmaz Özdil de toplantıda uyuyan Selvi Kılıçdaroğlu için tepki gösterdi. Özdil'in paylaşımı: "Heyecan verici bir toplantı oldu..."

CHP'li Gürsel Tekin 'Jeremy Rifkin yerli ve millidir' dedi! Spikerin tepkisi olay olduCHP'li Gürsel Tekin 'Jeremy Rifkin yerli ve millidir' dedi! Spikerin tepkisi olay oldu

Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı İngilizce konuştu: Çeviri cihazı olmayanlar zor anlar yaşadıKılıçdaroğlu'nun başdanışmanı İngilizce konuştu: Çeviri cihazı olmayanlar zor anlar yaşadı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık çağrısı boş çıktı: Rifkin ABD'den katıldı!CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık çağrısı boş çıktı: Rifkin ABD'den katıldı!

Zekeriya Say yazdı: ABD’li Jeremy’yi hangi yüzle başdanışman yaptınız?Zekeriya Say yazdı: ABD’li Jeremy’yi hangi yüzle başdanışman yaptınız?

CHP'deki yabancı bürokrat aymazlığı! Öztrak'ın sözleri gündeme geldiCHP'deki yabancı bürokrat aymazlığı! Öztrak'ın sözleri gündeme geldi

CHP'de kafalar karışık! Rifkin'in sicili kabarık çıktı: 2 ülkeyi batırdıCHP'de kafalar karışık! Rifkin'in sicili kabarık çıktı: 2 ülkeyi batırdı

Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Jeremy Rifkin tepkisi!Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Jeremy Rifkin tepkisi!

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 217
  • Vatan 37 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslı baykal chp kalesine füze fırlatmış ama chp hiç duymamış ayaklarına yatar. Yandaşları da bilmiyorum edasıyla ortalıklarda dolaşırlar. Çünkü bunlar çok pişkindirler.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Jeremi rifkin, daron acemoğlu, akrabalar toplanıyor. Paşinyan eksik.
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal'in yerinde başka biri olsa bu eleştiriler karşısında koltuğu çoktan bırakmıştı.
    Cevapla
  • Vefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun RABBİM size fırsat vermesin
    Cevapla
  • ali uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    ya cumhuriyet dönemi kongrelerde manda ve himaye çokca geçiyor en son reddeiliyordu.hep düşünürdüm nerden çıkıyor manda ve himaye şimdi kafamda şimşekler çaktı dostlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti