Şaban Sevinç’ten kızdıracak sözler! İthal danışman getiren CHP’yi böyle eleştirdi

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç, CHP’nin İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması programını eleştirdi.

GİRİŞ 04.12.2022 18:09 GÜNCELLEME 04.12.2022 18:10
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

TV100’de Gündeme Dair programında CHP’nin İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'nı eleştiren Şaban Sevinç, CHP’li kadrolar varken ABD’den danışman ithal edilmesine tepki gösterdi.

“KALKIP İSTANBUL’A GELME ZAHMETİNDE BULUNSALARDI…”

ABD’li Jeremy Rifkin ile Daron Acemoğlu’nun danışman yapılmasını eleştiren Şaban Sevinç, şunları söyledi:

 “CHP kadrosu oturuyor. Yıldızlaşmış kamuoyunda popülariteleri tavan yapmış belediye başkanları oturmuş böyle sırayla Amerika’dan bağlanmış, bir hafta önce Kemal Bey’e danışmanlık hizmeti vermeye başlamış Jeremy Rifkin’i telekonferansla dinliyorlar. Keza Daron Acemoğlu da ABD’den bağlanıyor… Kardeşim, ben bunu yanlış bulurum. Belki kalkıp İstanbul’a gelme zahmetinde bulunsalardı, Lütfü Kırdar Salonu’nda çıksalardı ceketlerinin önlerini ilikleyerek. CHP heyeti var önlerinde çünkü. Eski genel başkanlar var, milletvekilleri var, belediye başkanları var… Şöyle bir baş selamı verselerdi kürsüye geçerek, canlı sunum yapsalardı. O zaman belki bu hata telafi edilebilirdi. Ama üstenci… Bu açılardan ben eksik buldum. CHP kadrolarını biraz refüze eden bir toplantı olarak gördüm maalesef. Kusura bakmasın CHP’liler ve sayın Kılıçdaroğlu. Ben olsam; CHP kimliğini, bu ülkenin sosyolojisini daha öne çıkararak bir vizyon öne çıkarırdım.”

Selvi Kılıçdaroğlu’nun o görüntüsüne Yılmaz Özdil bile dayanamadı! Böyle dalga geçtiSelvi Kılıçdaroğlu’nun o görüntüsüne Yılmaz Özdil bile dayanamadı! Böyle dalga geçti

“VİZYONSUZLUK NEDİR” PAYLAŞIMINI SİLDİ

CHP’li Şaban Sevinç, sosyal medya hesabından da tepki gösterdi. CHP’nin düzenlediği toplantıya ilişkin paylaşım yapan Sevinç, “Vizyonsuzluk nedir? Amerika’dan birkaç yazar, ekonomi ve bilim insanını telekonferansla konuşturup, İstanbul’da salona doldurduğun CHP’lilere dinletmek.” ifadelerini kullandı.

Şaban Sevinç, söz konusu paylaşımını kısa süre sonra ise sildi.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Aliço 1 yıl önce Şikayet Et
    İthal saman karşıtları ithal danışmana kalmış içlerinden adam çıkmıyor ki fakirlerin
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    85 milyon nüfuslu ülkemizden, bir danışman bulamamış. Vallahi yazıklar olsun.
    Cevapla
  • kazik 1 yıl önce Şikayet Et
    masadan umut bekleyenler beklemeye devam etsin masa da usa umut bekliyor yenge bile dayanamadi uyup kaldi bunlara
    Cevapla
  • vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla söze gerek yok, Şaban gerekeni söylemiş ,bu vizyonla iktidar hayal.
    Cevapla
  • Gokdeniz karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli ecevitte getirdi zamaninda ne yapabildi ki millet yazar kasalari kirdi mecliste ecevitin yuzune kitap firlatildi yabaci paralar birden firladi yani bunla basa gelse gine ayni olcak heralde ital cumhur baskani da gelir bu gidisle sanirim hala bir aday yok bir icraat yok vay bu ulkenin haline allah hayirlisindan ayirmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı