Selvi Kılıçdaroğlu'nun niye uyukladığı ortaya çıktı

CHP'nin vizyon belgesi toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyukladığı hali gündem olurken, CHP Kadın Kolları Başkanı Nazlıaka'dan konuya ilişkin açıklama geldi: "Kovid testi pozitif!"

Selvi Kılıçdaroğlu'nun niye uyukladığı ortaya çıktı
Selvi Kılıçdaroğlu'nun niye uyukladığı ortaya çıktı
GİRİŞ 04.12.2022 16:52 GÜNCELLEME 04.12.2022 16:54
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanlarını açıkladığı İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması toplantısında Selvi Kılıçdaroğlu'nun görüntüsü dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun ABD'li danışmanı Jeremy Rifkin’in konuşması sırasında CHP liderinin eşi Selvi Kılıçdaroğlu uyuyakaldı. Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyukladığı görüntüyü paylaşarak, “Heyecan verici bir toplantı oldu” ifadeleriyle eleştirel yaklaşımda bulundu.

Selvi Kılıçdaroğlu’nun o görüntüsüne Yılmaz Özdil bile dayanamadı! Böyle dalga geçtiSelvi Kılıçdaroğlu’nun o görüntüsüne Yılmaz Özdil bile dayanamadı! Böyle dalga geçti

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Yılmaz Özdil'e de cevap verdiği açıklamasında, "Çok zavallı bir gündem maddesi oluşturmaya çalıştılar. Ne kadar zavallı ne kadar çaresizler ki CHP'nin vizyon belgesini açıkladığı tarihi günü bambaşka bir konuya odakladılar. Açıklama gereği duyduk fakat bundan insanlık adına utanç duyuyoruz." dedi.

KORONAYMIŞ

Nazlıaka,  şu ifadeleri kullandı:

"Selvi Kılıçdaroğlu da bu tarihi ana şahitlik etmek istedi fakat kendisi rahatsızdı. Buna rağmen sağlık koşullarını zorladı ve etkinlik öncesinde kendisine serum takıldı. Hatta bu nedenle 14.00'te başlayacak olan etkinliğimiz 11 dakika kadar geç başladı. Çünkü Genel Başkanımız da eşinin tedavisinin bitmesini bekledi. Salonda konuşmalar esnasında Selvi hanımın bir anlık gözünü kapatmasını yandaş medya müthiş bir malzemeye çevirdi. Bu son derece utanç verici. Selvi Hanım test yaptırdı Kovid testi pozitif çıktı. Selvi Hanıma acil şifalar diliyoruz."

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 54
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    selamin aleyküm Ağzına sağlık son çırpınışları inşallah 2023.dilegiyle dahada ireliye
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan helal olsun bu cehepe'ye,, her şeye bir kılıf uyduruyorlar:))
    Cevapla
  • den 1 yıl önce Şikayet Et
    3 aralik uyma gunu ilan etsinler tam olur chp zaten orta bir aciklama yok sacma sapan konusan adamlar var lider dedigin hic olmaz ise o gun cikar konusur kagitdan zorla okumaz yazilari iki seyi aklinda bile tutamiyor
    Cevapla
  • Halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu kadar yalan olamaz..bunlar resmen sahtekar..Pozitif çıkan bırısi zaten toplantılara,kalabalık yerlere gidemez..evde veya hastanede dınlenmesi gerekır..Eğer gezerse toplantılara katılırsa Suç işlemiş olur..Kemala bıle yaklaşmaması lazım..Bu kadarda yalan dolan olmaz..yahu bunlara bu memleket teslım edılırmı..hokkabazlık bu..ınsanlarla alay etmektir bunların işi..Başkasına Kovid bulaştırma hakkı varmı..yalan yalan yalan..utanmazlar..yuzlerıde kızarmıyor..
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzında maske yok,Kılınçdaroğlu da yanında oturuyor,aşılıda olsa bulaşabilir yaşı ileri çünki.ve diğer çevresinde oturanlar,hepsini kontrol etmek gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!