Selvi Kılıçdaroğlu’nun o görüntüsüne Yılmaz Özdil bile dayanamadı! Böyle dalga geçti

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil, CHP’nin düzenlediği İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyuduğu görüntüyü paylaşarak dalga geçti.

GİRİŞ 04.12.2022 10:51 GÜNCELLEME 05.12.2022 11:25
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanları açıkladığı İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması toplantısı kamuoyunda tartışma konusu olmaya devam ediyor.

YILMAZ ÖZDİL TİYE ALDI

Toplantıda ABD’li ekonomist Jeremy Rifkin’in konuşması sırasında CHP liderinin eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyuyakalması eleştiri konusu oldu. Sosyal medyada tartışma konusu olan görüntüye ilişkin Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil de tiye aldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık çağrısı boş çıktı: Rifkin ABD'den katıldı!CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık çağrısı boş çıktı: Rifkin ABD'den katıldı!

“HEYECAN VERİCİ…”

Sosyal medya hesabından Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyukladığı görüntüyü paylaşan Yılmaz Özdil, “Heyecan verici bir toplantı oldu…” eleştirisinde bulundu.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun niye uyukladığı ortaya çıktıSelvi Kılıçdaroğlu'nun niye uyukladığı ortaya çıktı

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 200
  • 1881 1 yıl önce Şikayet Et
    Sızın ekonomistler harika.enflasyona bak yeter de artar bile
    Cevapla
  • yalnız 1 yıl önce Şikayet Et
    kadın boş konuşmalardan sıkılmıştır...
    Cevapla
  • Yusuf Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Selvi abla diyo ki " Lan oğlum Kemal senden bi caccık olmaz hele bu Rıfkı dan hiç bi işey olmaz haydi size iyi geceler"
    Cevapla
  • antılaıkbükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten olacağı bu önce kendilerini uyutacaklar sonrada milleti uyutup soyacaklar tıpkı 100 önceki film gibi malum atalarıda öyleydi önce milleti kekledi cumhuriyet diyerek sonrada en güzel topraklar yandaşlarına peşkeş çekildi onlarca yıl bu senaryoyu 100 önce ğördük zaten
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    demek ki masal anlatıyorlar ki uyuya kalmış.ciddi bir şey olsaydı gözlerini dört açardı. masal ,masal, masal.üstelik pinokyo masalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu