Aslı Baykal'dan AK Parti açıklaması! CHP'lileri zor durumda bıraktı

CHP'den istifa eden Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, gündem olan açıklamalarına devam ediyor. AK Parti'ye katılacağı iddialarına cevap veren Baykal, CHP'lileri zor durumda bıraktı.

Aslı Baykal'dan AK Parti açıklaması! CHP'lileri zor durumda bıraktı
Aslı Baykal'dan AK Parti açıklaması! CHP'lileri zor durumda bıraktı
GİRİŞ 20.11.2022 20:00 GÜNCELLEME 20.11.2022 22:12
Bu Habere 377 Yorum Yapılmış

CHP'den istifa eden eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal'dan çok konuşulacak bir açıklama daha geldi. Aslı Baykal, muhalif medyanın AK Parti’ye katılıyor iddialarına cevap verdi.



Aslı Baykal, hakkındaki iddialara Ragıp Paşa'nın yazdığı gazelden bir beyit ile cevap verdi.
 

Aslı Baykal'dan çok konuşulacak paylaşım! Kılıçdaroğlu'na olay gönderme!Aslı Baykal'dan çok konuşulacak paylaşım! Kılıçdaroğlu'na olay gönderme!

CHP'LİLERİN AK PARTİ MİLLİ TARAFTA İTİRAFI

Baykal Twitter hesabından, "Ben milli saftayım deyince AK Parti'ye geçiyor dediler. Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söylediler." paylaşımını yaptı.



Baykal bunu söyleyenlerin kendi kendilerine 'Gayri milli' tarafta olduğunu doğrulamış olmasına dikkat çekti.

Aslı Baykal'ın paylaşımı sosyal medyada büyük ilgiyle karşılandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 377
  • Seyfeddin Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslı Baykal; söz, davranış ve eylemleriyle millî duruş göstermiş; mandacılardan yana olmadığını daha nasıl açıklasın?
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözlüğün atgözlüğü değilse Osman kardeşimin gördüğünü sende görürsün. Milli olanların başınımı tuttunda çocukları yerlimi diyorsun.yaşın kaç bilmemde Cumhuriyet tarihimizde hiç bu kadar yerli ve milli olMmadı bu ülke. Kör olmayın
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Plan en başta Sarıgül ve İnce'ye parti kurdurulduğu zaman hazırlandı. İkisinden birinin partisine yada Dsp'ye de katılacak. Anlaşamama durumunda ayrı bir parti kurma ihtimalide var. Kiralık milletvekili olayı gibi chpden ayrılıp partisine katıldı bahanesi ile hülle grup kurup parti seçime yetiştirilebilir. Parti kuran babacan, davutoğlu ve saadetin Ak Parti'den koparacağı oy oranından daha fazla oyu chp hdpkk işbiliğinden rahatsız olan chp seçmenini Erdoğan'a oy vermemesi için tampon partiler kurdular. Muharrem İnce partisi kurulma aşamasındayken seçim ikinci tura kalırsa millet ittifakı adayını destekleyeceğini ağzından kaçırdı.
    Cevapla
  • Namyelüs 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin HDP,FETÖ ve emperyalistlerle yaptığı iş birliği CHP'lileri zor durumda bırakmamışta Aslı Baykal'ın yaptığı açıklamalar mı zor durumda bırakmış.Bunlar görme özürlüler mi?
    Cevapla
  • Ahat Düzenli. 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir açıklama ve misal olmuş..
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendine guvenemiyecen, gidicen hdp den oy devsiricen,taa amerikalara-ingilterelere gidicen icazet alican,sıkıştıgin yerde ataturk showu yapican,sonra da partin olarak millilikten ve vatanseverlikten bahsedicen...sen sadece halk tv,sozcu ile tayyip dusmanligini beyinlerine yerlestirmis kitleyi kandirirsin..
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen katılıyorum. Eline sağlık kardeşim.
    Cevapla
  • Xxx 1 yıl önce Şikayet Et
    Osman Osman ne diyeyim sana Osman Yerli ve milli dediklerinin çocukları bile yerlimi tartışılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı