Ekrem İmamoğlu, Tevfik Göksu'ya karşı dibi gördü!

Muhalif gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu Ekrem İmamoğlu'nun halka ilk zamanlardaki gibi bir heyecan vermediğini ve giderek insanların ondan uzaklaştığını iddia etti.

GİRİŞ 19.11.2022 12:26 GÜNCELLEME 19.11.2022 12:28
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Muhalif gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu Ekrem İmamoğlu'nun televizyon izleyici kitlesinin günden güne azaldığını söyledi.

Cevizoğlu açıklamasında, İmamoğlu ile Göksu'nun reytingleri arasındaki farkı örnek göstererek İmamoğlu'nun kan kaybettiğine vurgu yaptı.

İşte Cevizoğlu'nun o sözleri:

"Artık İmamoğlu diye biri yok" derken neyi kastettim. İmamoğlu'nun taraftarı kalmadı artık. Anketlere falan da gerek yok. Televizyon konuşmaları önemli bir ölçü. İmamoğlu geçen sene Halk TV'ye çıktığı zaman önemli bir gündü. ben  o programa bakardım. Nitekim dün çıktığı kanaldaki programı izledim. 10 Kasım'la ilgili yine pot kıran bir laf söyledi. Reytinge getireceğim konuyu. İmamoğlu başka bir kanalda CNN'de de Ahmet Hakan'ın programında Tevfik Göksu var. Normalde seçime giderken insanların yeni bir şey söyleyeceği düşünülen AKP'den farklı davranacağı düşünülen bir kişiyi izler ekranda. Dün akşam reytinglerde İmamoğlu yere çakıldı. Daha önce de öyle oldu. İmamoğlu'nun televizyonlarda izleyici sayısı azalıyor. 

SOSYAL MEYA'NIN DA GÜNDEMİNDE

Gazeteci Cengiz Alçayır da sosyal medya hesabında benzer paylaşımlarda bulundu.

Alçayır açıklamasında; "Tevfik Göksu, "reyting savaşlarında"  Ekrem İmamoğlu'nu çok çok geride bırakmış..!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir milyona yakın farkı bu zattan yiyen kim.
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Etmeyin tutmayın o şeffaf LİYAKATLI BAŞKAN İSTANBUL halkı için bulunmaz ÇALIŞKAN tatil kayak hayatı ALIŞKAN
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoglu tabiri caiz ise her şeyi ile koskoca bir fıs.
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    istanbul 3 senedir rezil yonetildigini gordu. 4 senede 6 li masa yonetsin butun turkiye gorsun nasil yonetilemedigini.
    Cevapla
  • Gaziantepli 1 yıl önce Şikayet Et
    özel halk otobüslerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminden 3 aydır hak edişlerini alamadıkları öğrenildi. 3 bin 100 özel halk otobüsü sahibi ise artan maliyetlerinin karşılanamaması nedeniyle kontak kapatabileceklerini belirtti. Cumhurbaşkanı adayına bakın!
    Cevapla
  • Zonguldaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni dünya başkanı yapmak lazım bu beyinle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır