Yılmaz Özdil bile 6'lı masayla dalga geçmeye başladı

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, 8. kez biraraya gelen 6'lı masayla dalga geçerek, "Aday göstermeyi unuttukları için ve seçim zaten geçmiş olduğu için adaylık konusuna girilmediği belirtildi.” dedi.

Yılmaz Özdil bile 6'lı masayla dalga geçmeye başladı
Yılmaz Özdil bile 6'lı masayla dalga geçmeye başladı
GİRİŞ 19.11.2022 14:11 GÜNCELLEME 19.11.2022 14:12
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, somut karar, hedef ve adayın bir türlü belli olmadığı altılı masa toplantılarıyla dalga geçti. Şubat ayında başlayan toplantıların sonunda hep aynı açıklamanın yapıldığını hatırlatan Özdil, ay ay açıklamalardan örnekler verdi.

Özdil, haziran 2023 seçimlerinin ardından toplanacak ilk altılı masa toplantısından çıkacak ortak açıklama için ise şöyle yazdı:

“Beş saat süren toplantının sonunda yapılan ortak yazılı açıklamada “tam bir mutabakata varıldığı” açıklandı, çoğulculuk temelinde yol haritasının ele alındığı, aday göstermeyi unuttukları için ve seçim zaten geçmiş olduğu için adaylık konusuna girilmediği belirtildi.”

Özdil’in yazısının satır başları şöyle:

“Şubat…

Altılı masa, Chp genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi, beş lider Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tek tek kapıda karşılandı, tek tek kapıdan uğurlandı, beş saat süren toplantının sonunda yapılan ortak yazılı açıklamada “tam bir mutabakata” varıldığı açıklandı, çoğulculuk temelinde yol haritasının ele alındığı, adaylık konusuna girilmediği belirtildi.

Mart…

Altılı masa, Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde ikinci kez bir araya geldi, beş lider Ali Babacan tarafından tek tek kapıda karşılandı, tek tek kapıdan uğurlandı, beş saat süren toplantının sonunda yapılan ortak yazılı açıklamada “tam bir mutabakata varıldığı” açıklandı, çoğulculuk temelinde yol haritasının ele alındığı, adaylık konusuna girilmediği belirtildi.

Nisan…

Mayıs…

Haziran 2023 seçim yapıldı...

Temmuz 2023:

Altılı masa, Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal’ın ev sahipliğinde 15’inci kez bir araya geldi, beş lider Gültekin Uysal tarafından tek tek kapıda karşılandı, tek tek kapıdan uğurlandı, beş saat süren toplantının sonunda yapılan ortak yazılı açıklamada “tam bir mutabakata varıldığı” açıklandı, çoğulculuk temelinde yol haritasının ele alındığı, aday göstermeyi unuttukları için ve seçim zaten geçmiş olduğu için adaylık konusuna girilmediği belirtildi.”

KAYNAK: SÖZCÜ
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 104
  • Hmd 1 yıl önce Şikayet Et
    Altı bacaklı masanın bacakları kırılmış gıcırdıyor, örtüsü kirlenmiş yıkayıcıyı bekliyor, cilası bozulmuş zımpara ve boya gerekiyor....
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayreylesin,cekecegimiz varsa chpkk gelir,yok Allah iyi insanların yüzü hürmetine bizi affeder ve az daha mühlet verirse o zaman ak parti ile devam
    Cevapla
  • Sor3 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz niyetutusuyonuz 6 masa gayet güzel bir yolda ilerliyor reis birtaraftan siz talimat alanlar birtaraftan yikamassoniz
    Cevapla
  • aga 1 yıl önce Şikayet Et
    haydi bunlar kazandi bu sefer kim ne yapacak diye dusunur iken ulke en az yuz yil geriye gider pkk gun dogar
    Cevapla
  • Kastamonulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Özdil altlll masada oturanlara oy verenlere de bidon kafalı diyebilecekmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor