CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah’tan AK Parti’ye katılım

Kırşehir'de 'Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları' programında, CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye katılım oldu.

 CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah’tan AK Parti’ye katılım
CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah’tan AK Parti’ye katılım
GİRİŞ 19.11.2022 16:56 GÜNCELLEME 19.11.2022 16:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

'Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları' çerçevesinde Kırşehir’de partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı programda AK Parti’ye CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah partisinden katılım oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MKYK üyeleri ve milletvekilleri yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

Kırşehir’de, bir otelin toplantı salonunda yapılan rozet takdim töreninde; CHP'den İdris Coşkun, Fatma Güzel, Türkan Vurgun, Zerrin Vurgun, Uğur Kılıç, Ayfer Fenerli, Yeniden Refah’ Partisi'nden Bayram Karakuş, Kaman CHP Meclis Üyeleri Bayram Kaman, Kaman İyi Parti Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Karataş, Akpınar Saadet Partisi İlçe Başkanı Haydar Kaplan, Akpınar Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Haydar Öztürk AK Partiye geçti. Törende konuşan İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti’nin Kırşehir’de yeniden ivme kazandığını ve partisinin Türkiye vizyonunu hayata gerçekçi adımlarla geçireceklerini söyledi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 11
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık Türk Kürt alevi Sünni sağcı solcu yok milli ve gayri milli vardır milli olanlar safını belli etmeye başlamıştır.
    Cevapla
  • Asl 1 yıl önce Şikayet Et
    Hey maşallah durmak yok yola devam reisimmmm
    Cevapla
  • Nurettin eratılgan 1 yıl önce Şikayet Et
    15 bin askerimizi polisimizin korucu muzun canlarına kast eden binlerce evladı yetim öksüz bırakanların yanında durmak onlara yakışmazdı
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş
    Cevapla
  • Ümit öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç inşallah daha iyi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi