İyi Parti'li başkan AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

İyi Parti'den istifa eden Aydın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti'ye geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özcan'a AK Parti rozetini taktı.

GİRİŞ 23.11.2022 13:30 GÜNCELLEME 24.11.2022 13:34
Bu Habere 303 Yorum Yapılmış

AK Parti'ye katılımlar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti’ye yaptığı "milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirme" çağrısı karşılık veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti saflarına katıldı.

Kürşat Engin Özcan kimdir ve nerelidir? Kürşat Engin Özcan hangi partiden? Asıl mesleği...Kürşat Engin Özcan kimdir ve nerelidir? Asıl mesleği...

"SÜRPRİZİMİZ VAR"

İyi Parti'nin yönetimindeki en büyük belediye olan Aydın'ın Nazilli ilçesinin belediye başkanı Kürşat Engin Özcan'ın bugün AK Parti grup toplantısında partiye katıldığı açıklandı.

"Sürprizimiz var" diyerek denilerek sahneye davet edilen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozeti takmasıyla AK Parti'ye katıldı.

MİLLETE HİZMET İÇİN EMRİNİZDEYİM

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bugün burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Ama Düzce'de meydana gelen deprem nedeniyle büyük Türk milletine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Askerimiz, bu aziz milletin toprağı için seferdedir. Allah ayağını taşa değdirmesin, her zaman yanlarında olsun. Tüm dünya ve dolayısıyla ülkemiz ciddi bir sıkıntı, zor bir dönemden geçmektedir. Bu zorlu dönem içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız'ın yaptığı milli birlik beraberlik davetine icabet etmemek olmazdı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Hüsnü kabullerinizden dolayı bu büyük aileye minnettarım. Memlekete ve millete hizmet etmek için her zaman emrinizdeyim."

CHP'DEN DE KATILIM

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin ile Nazilli Belediye Meclis Üyesi Ali Gölgesiz de AK Parti saflarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçtilerCumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçtiler

 CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah’tan AK Parti’ye katılım CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah’tan AK Parti’ye katılım

İYİ PARTİ'DEN KOPTU

Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak, Nazilli İyi Parti teşkilatını kuran isim olarak bilinen Başkan Kürşat Engin Özcan, 31 Mart 2019 seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanı seçilmişti.

"HAYIRLI OLUR İNŞALLAH"

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Özcan'ın kendi partilerine katılacağı yönündeki haberler üzerine “Hayırlısı olur inşallah" demişti.

"TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLDU"

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, konuya ilişkin şunları söylemişti:

“Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Daha önce sormuştum. Kendisi 'size nasıl teklif geliyorsa bize de geliyor' demişti. Türkiye açısından hayırlı oldu. Beraber çalıştık. Siyaseten de çok destek olduk. Hayırlı olsun demek lazım."

İKTİDAR UMUDU ZAYIFLADI

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, "Bugün İyi parti Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan AK Parti’ye katılacak. Seçime kısa süre kala muhalefetteki bir partinin belediye başkanı iktidar partisine geçiyorsa bu durum aynı zamanda muhalefet tarafının iktidar olma umudunun zayıfladığını da gösterir." dedi.

 

Kürşat Engin Özcan ne ilk, ne son... Meral Akşener'in İP'inden kopan kopanaKürşat Engin Özcan ne ilk, ne son... Meral Akşener'in İP'inden kopan kopana

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 303
  • Anti chpkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Marul hanim seçimlerde tarihe gömüleceksiniz
    Cevapla
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi yapmış Bu kadının partisinde durulurmu
    Cevapla
  • Cokmu onemli 1 yıl önce Şikayet Et
    Heryere giden biri yorum bile tapilmaz
    Cevapla
  • Ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı milletini bayrağı dinini seven herkes katılmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda hepsi katılacak
    Cevapla
  • HA55 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye bakani bakti iyi partiyle bir yere varilmayacak, dogru karar vermis zararin neresinden dönse kar, hayirli olsun diyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı