Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçtiler

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları eski Başkanı Gökhan Toker ve beraberindeki 2 kişi AK Parti’ye geçti. İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı da AK Parti'ye katıldı.

GİRİŞ 21.11.2022 09:16 GÜNCELLEME 21.11.2022 09:16
Bu Habere 197 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yaptığı “Temenni ederiz bir dönüşüm yaparak gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir” çağrısının ardından İYİ Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları eski Başkanı Gökhan Toker ve bir yardımcısı partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

İYİ Parti'den ayrılan Gökhan Toker ve yardımcısına rozetlerini, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz taktı.

SUSURLUK KADIN KOLLARI BAŞKANI DA AK PARTİ'YE GEÇTİĞİNİ DUYURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yaptığı çağrının ardından, İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur, AK Parti'ye katıldı.

BAŞARAN: "CUMHURBAŞKANIMIZ ÖNEMLİ BİR ÇAĞRIDA BULUNDU"

İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur'un AK Parti'ye katılımlarından sonra konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, "Öncelikle AK Parti ailemize katılan Ayşegül Eltimur kardeşimize hoş geldin diyorum. Cumhurbaşkanımız, Endonezya dönüşü çok önemli ve dikkate alınması gereken bir açıklama yaptı. Terörle iş tutanlarla aynı safta yer alan CHP ile 6'lı masada bulunan İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e, yerli ve milli duruşunu tekrar gözden geçirmesi ve konumunu ona göre belirlemesi yönünde temennisini iletti" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 197
  • J.Deen 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehterle karşılandı ilçede 3-5 muhteris hariç sevinçle karşılanmış bu durum
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay başkan şayet AKP ye gectiyseniz. Sayın fakibabayi örnek alın baskanliktan istifa edin madem parti değiştirdin sana oy veren iyi partili seçmenlerin emanetini de iade edin
    Cevapla
  • Birlik zamanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhura mı çamur yaftasını atıyorsun. Eğer kastın o ise; başını iki elinin arasına al şöyle bir düşün? Bu kadar masa başı toplantılar yapıyorlar. Hangi toplantıda ülkemizin geleceği, kalkınması için projeleri var. Gecesini gündüzünü ülkesi ve milleti için çabalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı nasıl devirebiliriz onun planlarını yapıyorlar. Bütün dertleri bu!
    Cevapla
  • Birlik zamanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olması gerekir. Bütün milli hassasiyeti olan sağ duyulu anadolu teşkilatları bu millet ittifakı olduğunu söyleyen partilerin taşra yöneticileri de vatanı için milletin bekası için tabelalarını indirmeleri lazım. Bu proje partilerini terk etmeleri bir zarurettir. Yarınımız için, gelecek nesillerimiz için bir milli görevdir. Ülkenin hayrına bir sözleri olmayan, hepside dış güçlerin menfeatleri için çalışanlara yol verilmemelidir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçim, millilerle gayrimillilerin seçimi olacak
    Cevapla
  • Aybek 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin Çamurla imtihanı olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi