İYİ Partili Çıray, TSK'nın harekatını lekelemeye çalıştı

İYİ Partili Aytun Çıray, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Kuzey Irak'a yaptığı hava harekatının ardından tepki toplayan bir paylaşım yaptı.

GİRİŞ 20.11.2022 06:12 GÜNCELLEME 20.11.2022 15:54
Bu Habere 599 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Kuzey Irak'a yaptığı hava harekatının ardından skandal bir paylaşımda bulundu.

Aytun Çıray, ABD Erbil Başkonsolosluğunun açıklaması üzerinden Kahraman Mehmetçiğin harekatını lekelemeye kalkıştı. 

Çıray, "ABD, 18 kasımda resmen vatandaşlarını uyardı ve "önümüzdeki günlerde Kuzey Suriye ve Kuzey Irak'ta Türk askerinin harekat yapacağını" duyurdu. ABD'ye bilgi verildi mi? Sizce teröristler ne yapmıştır?" dedi.

Çıray, bütçe görüşmelerinde Bakan Akar'a sorularının olacağını söyleyerek, yapılan operasyonla ilgili manipülasyonuna devam etti.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 599
  • tolga34 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten partisinin başındaki kadın ermeni asıllı türk kimliği taşıyan bi kripto hücre.miletvekilinden ne bekleniyo acaba:?
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çıray sağcı olamaz. örgüt mensubu olabilir diyorum.
    Cevapla
  • ooo 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler yüzünden, çok şükür İYİ PARTİYE gönül veremiyoruz... Senin gibiler olmasa ! iyi Partinin oylarının artma ihtimali var... İYİ ki varsın AYTUN ÇIRAY
    Cevapla
  • antılaıkbükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    KEŞKE O BOLARDAN BİRİ BU SÖZDE İYİ NİYETİ KÖTÜ PARTİNİN SÖZDE VEKİLLERİ İÇİNDEYKEN TOPLUCA İTLAF OLSA cehhennneme kadar yolunuz var alçaklarrr vatan satıcılar din düşmanları fetöşçüler
    Cevapla
  • kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    O başınızdaki hanımefendinin bakanlık zamanıyla karıştırdınız boş dağların bombalandığı günlere özlem duydunuz zannımca.Amma kafalarına düşüyor o bombalar üzülsenizde leş sürüsüne,ortağınıza!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!