AK Parti'den Pençe Kılıç açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TSK'nın Irak ve Suriye'nin kuzeyine başlattığı hava harekatı için, "Teröre nerede olursa olsun bedel ödetmeye devam ediyoruz." dedi.

GİRİŞ 20.11.2022 07:35 GÜNCELLEME 20.11.2022 13:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Kuzey Irak'a "Pençe Kılıç" hava harekatı başlattı. MSB'den yapılan açıklamada, "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!" ifadeleri kullanıldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, harekatla ilgili Twitter adresinden "Teröre nerede olursa olsun bedel ödetmeye devam ediyoruz. PENÇE KILIÇ HAVA HAREKÂTI ile bir kere daha gösteriyoruz; ülkemize göz dikenler en ağır bedelleri ödeyecekler. Cumhurbaşkanımızın “bir gece ansızın gelebiliriz” sözü kesin kararlılığımızın ifadesidir. Çok geniş çaplı ve yüksek kabiliyetle icra edilen bu harekat Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkemize göz dikenlere her hal ve şart altında cevap vereceğini tüm dünyaya gösteriyor. Terör insanlığın düşmanıdır. Türkiye bu insanlık düşmanlarına karşı hangi etiketlere sahip olurlarsa olsunlar en etkili mücadeleyi veren ülkedir. Hangi gücün himayesine girerlerse girsinler tüm terör örgütlerini bertaraf edecek güce sahibiz." açıklamasını yaptı.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 27
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah ya bismillah kazamız mübarek olsun hesap Zamanı bütün şehitlerimiz,gazilerimiz ve yaralılarımız için gayret bizim Zafer Allah ındır.
    Cevapla
  • Hüseyin Koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ın Arslanları Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
    Cevapla
  • Namık Yağcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun tüm Cihan Türk ün gücünü öğrensin kurt un olduğu yerde çakalın hükmü olmaz bu çakallar Suriye nin ABD nin kendilerini koruyabileceğini zannediyordu nereye hangi ine girerlerse girsinler Türk askerî bulur ve gereğinin yapar.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yürekten çağırma beni Bir gece ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni Bir gece ansızın gelebilirim…
    Cevapla
  • Hakan 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun terörizm ve yandaşları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak