AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Vatansever CHP’liler, CHP’ye sahip çıksın!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na sessiz kalan Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek "Burada vatansever CHP'lilere görev düşüyor. CHP’ye sahip çıksın!" dedi.

GİRİŞ 22.11.2022 13:00 GÜNCELLEME 22.11.2022 14:39
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından geleneksel hale gelen Anadolu Buluşmaları programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“BİZ TERÖRLE MÜCADELE EDERKEN BİRİLERİ BOŞ DURMUYOR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, “Zaten bir süredir Cumhurbaşkanımız ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ diye Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurulmasına dair uluslararası güçlerin yapmaya çalıştığı projeye çok net bir durum ortaya konulmuştu. Bu noktada baktığımız zaman sadece CHP'den değil Altılı Masa’dan sadece bir partiden destek mesajı geldi, İYİ Parti’den. Onun dışında hiçbir siyasi partiden destek mesajı gelmedi. Dün CHP Parti Sözcüsü de çok cılız bir şekilde bir süreç ortaya koymuş oldu. Terörle mücadelenin biz topyekün birlik ve beraberlik içinde yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Tabii ki son dönemde ciddi mücadeleler verildi. Bitti diyemeyiz ama biz bu mücadeleyi etkin bir şekilde yerinde kaynağında yaparken birileri tabii ki boş durmuyor. Onları yöneten Uluslararası birtakım yapılar hem de terörden 40 yıldan bu yana birtakım netice uman çevreler, bunların devamı noktasında çalışmalar yapıyorlar”

“VATANSEVER CHP’LİLERE İŞ DÜŞÜYOR”

CHP’nin Suriye’ye yapılan hava harekatında sessiz kalmasına tepki gösteren Hamza Dağ, “HDP'nin tavrına milletimiz alıştı. Alışkan diye değil de tahmin ediyor. HDP'nin siyasi varlığı noktasında, PKK'nın sözcülüğünün dışına çıkması gerekiyor. Ama CHP'nin gelmiş olduğu pozisyon asıl sorgulanan. CHP’nin gazeteciler raporu olarak ifade etmiş oldukları rapordaki birçok kişinin terör örgütü o zaman da üyesi bugün de elinde silahla dağda görüntüler verdiğini görüyoruz. CHP'nin üst tarafının terörün yanında saf tuttuğunu görüyoruz. Diğer konu tezkere. Tezkerede Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye'deki bu terör yapılanmasını ortadan kaldırmak için yapmış olduğu mücadeleye Cumhuriyet Halk Partisi ne yazık ki hayır oyu vermiştir. CHP o zamanki tezkereye de Suriye'ye herhangi bir harekat olmasın hatta Suriye'de bulunan unsurlar geri dönsün diye  hayır oyu vermişti. Şimdi de en son hava harekatı başladıktan sonra yaklaşık 2-3 gün sonra çok cılız hiç kimseye temas etmeyecek bir şekilde açıklamayla geçiştirilmiş. Burada vatansever CHP'lilere görev düşüyor. Vatansever CHP'liler ele geçirilmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni, kendi partilerini demokratik yollarla seçimle tekrar ele geçirirlerse, bu hem CHP’ye fayda sağlamış olur hem ülkeye fayda sağlamış olur” ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 50
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP NİN 6 OKU Cumhuriyetin ilelerini temsil etmiyor atatürk ün partisi pkk nın partisi oldu 6 ok 6 ya bölündü fetö-pkk-hdp-abd- yunan-almanya .kısacası Ne kadar türk düşmanı islam düşmanı vatan haini varsa chp hepsiyle dost 0 6 ok gözüne saplansın chp nin.acaba chp ye oy verenlerde hiç pişmanlık utanma sıkılma var mı yoksa şuurlarını mı kaybetti
    Cevapla
  • malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy CHPli gerçek Atatürkçüler gerçek vatanseverler kurtarın partinizi bunların elinden.CHP Terörist cenazesine değil Şehidimin cenazesine gider.Gerçek CHP li yapılan tüm güzel işlerde sancağı en önde taşır.Gerçek CHPli tıpkı kurucusu Mustafa Kemal Atatürk gibi yenilikten yana olup değişimden yana olup bağımsızlık karakterimdir der Ülkesinin ayağına bağlanmış tüm zincirleri kıranla bir olur.Gerçek CHPli ülkesine sahip çıkanlarla aynı çizgide olur.
    Cevapla
  • dede korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    vatansever ve chp?????
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Her CHP'li bir yönüyle devlete düşmandır. Ne vatanseveri
    Cevapla
  • Şahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Sagci ile solcunun ne farki var. Hic. Tek fark inanc. Bu topraklarda farkli inanclarda insanlar devletine bagli oldugu surece birlikte yasamis. O halde artik bu sistemde milli ve gayri milli ittifaklar var. Solda sagda inanda inanmayanda şuurlu olsun. Hic kimse ne Ataturkun nede dinin arkasina siginip ortaya tas atip durmasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor