AK Parti'li vekil HDP'lileri böyle sıkıştırdı: Haydi söylesenize!

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının ardından Gaziantep'e yönelik haval saldırılarında masum sivilleri katleden terör örgütü PKK/YPG'nin sözcülüğüne soyunan HDP'ye TBMM'de sert tepki gösterildi.

GİRİŞ 23.11.2022 11:03 GÜNCELLEME 23.11.2022 11:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye tepkiler sürüyor.

TBMM'de HDP’nin önergesi üzerine söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “İnsanın biraz yüzü kızarır, 2 gün sonra Öğretmenler Günü'nü kutlamak nasip olmayan Ayşenur’un kanı kurumadan kadın şiddetinden bahsetmeye. Haydi söylesenize 'PKK çocuk katilidir, kadın katilidir' diye. Ne mümkün” dedi.

KONUŞMAK ZULÜM OLUYOR

TBMM'de HDP’nin önergesi üzerine söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, sözlerine Gaziantep’te terör saldırısında şehit olan 5 yaşındaki Hasan’ı ve 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur’u yâd ederek başladı. Atabek, “Yüreğim, İstanbul’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Arzu ve evladı Yağmur, Yusuf ve evladı Ecrin, Adem ve eşi Elif için alev alev yanıyor. Dün Gaziantep’te, en güvenli yerinde evinde oyuncakları ile oynarken şehit olan 5 yaşındaki Hasan ile yanıyor. Ailesinin öğretmen olduğu için gurur duyduğu Ayşenur kardeşimin şehadeti ile yanıyor. Terör saldırısı sonucu, çocukların okullarında yaralanmaları nedeniyle bir anne olarak alev alev yanarken konuşmak adeta zulüm oluyor” ifadelerini kullandı.

'PKK KADIN KATİLİDİR' DESENİZE!

Atabek, “Önerge şiddet üzerine, hadi anlatalım acıyı diyeceğim, önergeyi veren terör örgütüne 'dur' diyemeyenler ve hatta bağını kesemeyenler ve hatta sırtını dayayanlar olunca, gözleri kör, kulakları sağır, vicdanları felç olmuş ise ne desek nafile, ne desek yetersiz. Dağa kaldırılan kız çocuklarının, çocuklukları, gençlikleri, hayalleri ellerinden alınırken de önerge verseydiniz keşke. O kızlara tacizler, tecavüzler şiddetin en alası yapılırken, vicdanınız neredeydi ki. Hangi şiddetten bahsediyorsunuz siz. İnsanın biraz yüzü kızarır, 2 gün sonra Öğretmenler Günü'nü kutlamak nasip olmayan Ayşenur’un kanı kurumadan kadın şiddetinden bahsetmeye. Haydi söylesenize 'PKK çocuk katilidir, kadın katilidir' diye. Ne mümkün. Zaten biz de bugün size ne sayı, ne önlem, ne siyaset anlatacak değiliz bugün size aynada kendinize bakıp Hasan’ı, Ayşenur’u görmenizi tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 6
  • Kara Duman 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim vergimle bunlar mecliste ve maaş alıyor.
    Cevapla
  • Gonder 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunları neden konusturuyoruz ki ? Vatana hıyanet cezası idam olmalı
    Cevapla
  • Mustafa Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun ermeni yunan Rum pkk ypg destekçileri
    Cevapla
  • Dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık sayın vekilim başta TBMM chpkk ve pkk lı ve diğer yandaş partilerin kravatlı teröristleri olmak üzere asker sivil demeden silah sıkan soysuzların Hepsini. Allah belasını versin inşallah
    Cevapla
  • DEVLET ADABI 1 yıl önce Şikayet Et
    Duydunuz mu sözde MİLLİYETÇİ Meral Teyze , sözde Dindar Muhafazakar TemelJOHN . Babacan , Davutoğlu ve Merhum ŞEHİT Adnan MENDERES 'in partisi olduğunu iddia eden Gültekin Uysal duydunuz mu Meclis Kürsüsün,de konuşan MERT HARBİ KADIN ama sizler gibi erkeğim diye gezen koltuk uğruna GIK diyemeyen,den DAHA ADAM DAHA DÜRÜST DAHA MİLLİYETÇİ , DİNDAR MUHAFAZAKAR ve VATAN SEVER.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi