Ali Babacan'dan Pençe-Kılıç Hava Harekatı açıklaması

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kılıç Hava Harekatı'na ilişkin, "Bu operasyonla Türkiye'nin caydırıcı gücü bir kez daha ortaya konmuştur." dedi.

Ali Babacan'dan Pençe-Kılıç Hava Harekatı açıklaması
Ali Babacan'dan Pençe-Kılıç Hava Harekatı açıklaması
GİRİŞ 23.11.2022 16:43 GÜNCELLEME 23.11.2022 16:47
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi.

Düzce'deki depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileğinde bulunan Babacan, deprem başta olmak üzere doğal afetlere hazırlık eylem planlarının yer aldığı raporu, tüm kurum ve kuruluşlara daha önce ilettiklerini söyledi.

Terör örgütü PKK ile kararlılık içinde mücadelenin parti programlarında önemli yere sahip olduğunu ifade eden Babacan, "Her türlü terör örgütüne, PKK'ya karşı da büyük bir mücadeleyi hep beraber vermek zorundayız. PKK dahil tüm terör örgütleri ve eylemlerini kınıyoruz, lanetliyoruz. Etnik, dini ve ideolojik hiçbir bahanenin terör eylemlerine gerekçe oluşturamayacağını da söylüyoruz. Teröristlerin şiddete dayalı tüm yöntemlerini kesinlikle reddediyoruz." diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Kılıç Hava Harekatı'na ilişkin de konuşan Babacan, "Suriye ve Irak'ta düzenlenen kapsamlı hava harekatının planlanmasından icrasına kadar emeği geçen tüm silahlı kuvvetler mensuplarını tebrik ediyorum. Bu operasyonla Türkiye'nin caydırıcı gücü bir kez daha ortaya konmuştur." görüşünü paylaştı.

Ali Babacan, olası bir kara harekatı gerçekleşmesi durumunda muhalefet partilerinin de bilgilendirilmesini talep ederek, bu durumda seçilen tarih hakkında da güvenlik sorumlularından bilgi almak istediklerini dile getirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, partileri için hazırladıkları reklam filmine, ücretini ödemeyi teklif etmelerine rağmen bazı medya kuruluşlarının ambargo uyguladığını da aktardı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Milli ve yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Oy almak için zillet bunlar..zillet
    Cevapla
  • Mevlut kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem destekliyorsun niye pkk nın güdümündeki parti lerle ayñımasadasın.diyer bi deyimle chp ve hdp yle birsin
    Cevapla
  • ISTANBUL 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep inen aynı masa da siniz kimi kandırıyor sunuz hain ler
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve senin gibi bazı siyasiler ise bu caydırıcılıği yıkmaya çalışıyorlar ve ihanet içindeler.
    Cevapla
  • Ömer k 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağ babalarından korkmadan nasıl olduda ağzına PKK diyebildi ABD CHP HDP sonra sana kızarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!