CHP ve İYİ Parti arasında kriz! Engin Altay'dan Ağıralioğlu'na: Kulağı çekilmeli

6'lı masada kriz büyüyor! Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, katıldığı canlı yayında İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'na sert sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 25.11.2022 23:02 GÜNCELLEME 25.11.2022 23:04
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın ortakları CHP ve İYİ Parti arasında ipler iyice gerildi. İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu,  Kılıçdaroğlu'nun adaylığından endişe duyduklarını söylemesi CHP'lilerin tepkisini çekmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay TV100'de katıldığı programda Ağıralioğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Altan, 'Kulağı çekilmeli' dedi.

ENGİN ALTAY: KULAĞI ÇEKİLMELİ

Ağıralioğlu'nun "Erdoğan, karşısında Kılıçdaroğlu'nu istiyor; acaba bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi?" sözleriyle ilgili "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" dedi.

AĞIRALİOĞLU: BANA SÖYLEDİKLERİNİ DEVLET DÜŞMANALARINA SÖYLEYEMEDİLER

Katıldığı bir programda gelen eleştirilere yanıt veren Ağıralioğlu, "Sadece kaybedebiliriz kaygısından dolayı bana söyledikleri lafların onda birini devlet millet düşmanlarına söyleyemediler. Söylesinler bakalım" demişti.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 180
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altaylı kulak çekmesi düellosu tersinden okuyacaksak olursak , onun kulakları kimler çekmeli? Ağırağaolu nun eleştirisi de, bana söyledikleri lafların onda birini devlet millet düşmanlarına söyleyemediler. Söylesinler bakalım" sözlerine karşı, sen Diyarbakır annelerine bir yaklaşımınız oldu mu? demek gerekir.
    Cevapla
  • Ozca n 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz birbirinize en agir sozlerde soyleseniz bu erdogan dusmanligi sizleri sonunda bir araya getirecektir birakin bu tiyatroyu sonunda yenileceksiniz sonu da birbirinize duseceksiniz suclayacaksiniz bunu sonunda bolunme yok olma sureci olacak
    Cevapla
  • Osman amca 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşşekmi de kulağı çekilecek ne biçim konuşuyor bu adam olmamış bu laf kendisi herseyi diyor ama ileri geri hersey işine geldigi gibi mi olmalı adam kendi partisinin çıkarını düşünür herkes sizin yoldanmı yürüyecek engin efendi
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    türkün yanı başbuğun yanıdır.türkün türkden başka dostu yoktur.en kısa zamanda yavuz beyide özünde yani mhp de görmek isteriz.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    sizden bir halt olmayacağı belliydi zaten yazıklar olsun size bu ülkenin en önemli sorunuz sizsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!