Mustafa Sarıgül'den ittifak açıklaması: Cumhurbaşkanı davet ederse...

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı'yla ilgili soruya cevap verdi.

GİRİŞ 25.11.2022 22:30 GÜNCELLEME 26.11.2022 01:21
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TV 100'de katıldığı programda siyaset gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Sarıgül 'Cumhur İttifakı'ndan AK Parti ve ya MHP'den davet gelirse ne yaparsınız?'' sorusuna cevap verdi.

SARIGÜL'DEN CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Cumhur İttifakı'yla ilgili soru üzerine Sarıgül, ''Bugüne kadar böyle bir temasımız olmadı. Cumhurbaşkanı davet ederse derhal MYK’mızı toplarız neler sunacağımızı önceden kamuoyuna görüşlerimizi deklare ederiz, görüştükten sonra kamuoyuna aktarırız şeffaf bir görüşme yaparız. Şunu bilesiniz ki, zaman zaman AK Partili bakanlarla, üst düzey yetkililerle sohbetlerimiz olabiliyor. Resmi bir davet olursa yüzde yüz katılırız. AK Parti veya MHP'den genel merkezimizi ziyaret etmek isteyen olursa başımız gözümüz üstüne karşılarız " açıklamasını yaptı.



KILIÇDAROĞLU ADAY OLMALI

6'lı masanın adaylığıyla ilgili soruya Sarıgül, ''O masada doğrusu Kılıçdaroğlu’nun aday olmasıdır ama tek başına aday olması kafi değil çok iyi bir kadro kurması lazım.'' cevabını verdi.

TOGG YORUMU

Türkiye'nin otomobili Togg ile ilgili de konuşan Sarıgül, ''TOGG’un açılışına gittim ‘Yerli malı yurdun malı herkes TOGG’u kullanmalı’ dedim. TOGG yerli çünkü sanayi ve isim hakkı Türkiye’nin, iktidarın yaptığı hayırlı iş varsa saygıyla sevgiyle anlatırız. '' dedi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 169
  • Bayburtsevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayinbaskanımndavete icabetşişlidende milletvekili adaýıolmanıbekliyorum sevgi vesaygılarımisunarım
    Cevapla
  • Ercan 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz yorum yapmayın Sarıgül'ün ölüsü bile zillet ittifakından iyidir bence katılmalı yanında Erbakan ve DSP de olmalı
    Cevapla
  • aziz ustel 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu degilde, Yeniden Refah ve Dsp cumhur ittifakinda olmalilar
    Cevapla
  • Malatyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu herif nemalanacak çökecek yer ariyor şişliyi yedi yedi bitirdi doymadi ne isi var cumhur ittifakinda!?
    Cevapla
  • Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Pastadan pay kapma peşinde uyanık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!