6'lı masaya bir rest daha! Kapıyı kapattılar: O isme asla oy vermeyiz

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için net konuştu.

GİRİŞ 26.11.2022 19:57 GÜNCELLEME 26.11.2022 19:57
Bu Habere 225 Yorum Yapılmış

2023 yılının haziran ayında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde kulislerde hareketli günler yaşanıyor. Millet İttifakı'nın adayı ise henüz belirsizliğini korurken HDP kanadından bir açıklama geldi.



"YAVAŞ'A ASLA AMA ASLA OY VERMEYİZ"

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, BirGün'e yaptığı açıklamada  "Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili henüz Emek ve Özgürlük İttifakı içerisinde bir tartışmaya girmedik. Ama neden sol, sosyalist, demokrat çevreler iki kötü arasında seçim yapmak zorunda kalsın? Kendi adayımızı çıkarırız. Ankara Belediye Başkanı'nın ismi tartışılıyor. Peşinen söylüyorum, böyle bir tartışmamız yok henüz ama Mansur Yavaş veya ona benzeyen bir adaya asla ve kat'a oy vermeyiz" dedi.

Akşener, adaylık için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı işaret etmiş, koşulsuz destek taahhüdünde bulunmuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 225
  • ismet 61 1 yıl önce Şikayet Et
    SSK,yı küreklediği gibi 6.lı masayıda körükleyecek haburiye yazdım unutmayın yüzde yüz 39 diyler uşaklar.Bağa telefon geldi ne diyler ne ne he yüzde sifura. 84.milyon nifusda biri oda Kiliçdarak oğli sıfurun yüzdesida değil uşaklar noktasi virgülü sifur yüzde 00000000,1.
    Cevapla
  • Osman Ağa 1 yıl önce Şikayet Et
    Maral Apla Hani HDP masanın ortağı değildi. Hani Hep ile aynı masada oturmazdınız. Milleti kara cahil zannediyorlar. 23 Haziran'da kim kimi nereye oturacağını çok iyi biliyor Apla
    Cevapla
  • Burhan Uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk siyasi uzantısı HDP ile Türkiye siyaset tarihinin en iki yüzlü partisi fetö uzantısı Mero Akşener İP'İ danışıklı dövüş oyunu sergiliyor. Artık İP li biri görünce pkk lı görmüş gibi midem bulanıyor ortamdan uzaklaşıyorum; al birini vur ötekine.
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Işiniz gücünüz yalan dolan
    Cevapla
  • VATANPERVER 1 yıl önce Şikayet Et
    6 lı İHANET çetesi!Gayeleri Türkiyeyi düşürmek,tökezleerek!pkk ile ortak olan kim varsa haindir,Mehmedimin katilidir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?