Türkiye, İsveç ve Finlandiya'dan kritik zirve

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya dışişleri bakanlarıyla yaptıkları toplantının ardından, "Üçlü Muhtıra çerçevesinde atılan adımları değerlendirdik" dedi.

Türkiye, İsveç ve Finlandiya'dan kritik zirve
Türkiye, İsveç ve Finlandiya'dan kritik zirve
GİRİŞ 29.11.2022 16:14 GÜNCELLEME 29.11.2022 16:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye-İsveç-Finlandiya Üçlü Dışişleri Bakanları toplantısını değerlendirerek, "Üçlü Muhtıra çerçevesinde atılan adımları değerlendirdik, beklentilerimizi vurguladık" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    güvence olarak, bu ülkeler 200 yıllığına faizsiz olarak Türkiyeye 200 milyar dolar yatırsınlar. eğer nato'ya girdikten sonra yapılan anlaşmaya riayet edecekler mi????? ASLA ASLA ASLA körüyü geçene kadar tüm isteklerimize evet deseler teröristleri bize yine vermeyip başka ülkelere gönderip natoya girdikten sonra daha beter terör örgütlerine destek verecekler. unutmayın ki bu ülkelerde Türk öldürmeyi marifet olarak gören ülkeler bunlar bizden nefret ediyorlar. bu kafirlere asla inanmıyorum ve güvenmiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak