Gürses'ten muhalefete gözdağı: Altılı masadan kalkan biter!

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Özlem Gürses, Millet İttifakı liderlerine gözdağı verir gibi bir açıklama yaptı: "Altı genel başkan bu masada yan yana oturmak zorunda. Masadan kim kalkarsa siyasi hayatı biter, sokağa çıkamaz!"

GİRİŞ 29.11.2022 17:23 GÜNCELLEME 30.11.2022 10:16
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı liderlerinin 9'uncu defa bir araya geldiği son toplantıda yine cumhurbaşkanı adayı belirlenemedi. 150 sayfa, 84 maddeden oluşan Anayasa değişikliği önerisinin kamuoyuna deklare edildiği toplantı gündem oluşturamadı.

Temel Karamollaoğlu toplantıda uyuduTemel Karamollaoğlu toplantıda uyudu

Muhalefete yakın yazarlar, ittifak masasının heyecan oluşturamadığı yönünde ifadeler kullandı. CHP'ye yakın Evrensel gazetesi ise Millet İttifakı'nın vaatlerine karşı, "Öneriler yamalı bohça", "Güdük metin" "Demokratikleşme balonu" gibi ifadelerle manşetten altılı masayı topa tuttu.

MASADAN KALKAMAZLAR!

Masanın dağılacağı iddiaları kulislerde dolaşmaya başlarken, fondaş yazarlardan Özlem Gürses'ten gözdağı gibi bir açıklama geldi. Altılı masadan kalkanın siyasi hayatının bireceğini öne süren Gürses, liderlerin masada oturmalarının zaruri olduğunu söyledi.

Gürses, katıldığı bir Youtube canlı yayınında şunları kaydetti:

"Bu masanın dağılmayacağını, dağılamayacağını düşünüyorum. Bu 6 genel başkan bu masada oturmak zorunda. Denklem bu yani. Kim kalkarsa siyasi hayatı biter, sokağa çıkamaz. Bu durumdalar şu anda."

Altılı masanın öneri paketine muhalefet de tepkili: Metin güdük, öneriler yamalı bohçaAltılı masanın öneri paketine muhalefet de tepkili: Metin güdük, öneriler yamalı bohça

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 148
  • Vatan 37 1 yıl önce Şikayet Et
    Özlem gürses kimin ağzıyla konuşuyor. Bir gazeteci bozuntusu siyaseti dizayn edemez. Masadan kalkanin siyasi hayatı biter diyemez. Öyle ise bunu konuşturan birileri olduğu kesin.
    Cevapla
  • Saalih 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah lafı bunlara uymaz. bunların kumandası pkk yı kumanda eden ülke düşmanı ülkelerdir. İhanet yada hırsızlık için kurulan ortaklık için İnşallah lafı kullanılmaz.
    Cevapla
  • değirmen 1 yıl önce Şikayet Et
    masa masa değil terör örgütü sanki. masa tıpkı pkk terör örgütü gibi. örgüte giren ya kaçıyor yada infaz ediliyor. bu masada öyle işte. masaya giren çıkamazmış. masadan çıkacak kişinin de siyasi hayatı bitermiş. sokağa çıkamazmış. gerçi zaten masada oturanların siyasi hayati zaten o masada oturdukça bitecek gibi. masa bidenin emri ile kılıçtaroğlu tarafından kurulmuş bir masa. o masada oturanlarda hem kılıçtaroğlunun hem de bidenin ameleleri zaten. hem masadakiler samimi değil. dertleri vatan millet hiç değil. birbirlerine çölme takıp duruyorlar. birbirlerinin kuyularını kazıp duruyorlar. o masada oturanlar vatan düşmanlarının değirmenine su taşıyor.
    Cevapla
  • vahap 1 yıl önce Şikayet Et
    sen sokaga cıkabılıyorsan onlarda cıkar merak etme
    Cevapla
  • seyit 1 yıl önce Şikayet Et
    Her toplantıları ülkeyi paylaşmak,satmak için ama Allah sizlere o firsatı verdirmez inşallah kimlerin eteğinden tuttunuz ama onlarda size derman olmayacak bu eülke artık sizin güdümünüzden çıktı devlet kendine geldi. Birde şu 3 hartli gıda terörüstlerini dize getirin bakalım ortam nasıl oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti