Uğur Dündar'a canlı yayında açık açık soruldu! Cumhurbaşkanı adayın kim?

Gazeteci Uğur Dündar, katıldığı canlı yayında muhalefetteki 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı ve Kılıçdaroğlu hakkında soruya cevap verdi.

GİRİŞ 29.11.2022 21:51 GÜNCELLEME 29.11.2022 21:58
Bu Habere 388 Yorum Yapılmış

Gazeteci Uğur Dündar, TV100'de Candaş 'Tolga Işık ile Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Dündar, 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında soruya cevap verdi.

Uğur Dündar'ın 'Aday' çıkışı sosyal medyayı salladı! Kılıçdaroğlu’nu sildiUğur Dündar'ın 'Aday' çıkışı sosyal medyayı salladı! Kılıçdaroğlu’nu sildi


'CUMHURBAŞKANI ADAYINIZ KİM?' SORUSU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdire şayan olduğunu ifade eden Uğur Dündar, “Bence Kılıçdaroğlu çok güzel iş yapıyor şu anda. 6 benzemezi hepsini bir arada tutuyor ve ustalıkla bu demokrasi buluşmasını gerçekleşltiriyor. Bence Kemal Bey’le ilgili bir algı çalışması var. İktidar içinden yapılan bir operasyon ve birazda yan mahfiller tarafından… ‘Bu beceriksiz muhalefet mi seçimi kazanacak’ diye. Bu tam da iktidarın istediği bir düşünce biçimi. Kemal Bey’e yetersiz diyebilmek için Kemal Bey’in son 20 yılda bir dönem iktidar olması gerekirdi. Bu adam iktidar mı oldu da yetersiz görüyorsunuz? İstanbul’da, Ankara’da büyük kentlerin çoğunda kazandı. Bence son galibiyet önemli bir galibiyet” dedi.



KILIÇDAROĞLU'NU ADAY OLARAK İSTİYOR MU?

Candaş Tolga Işık’ın “Siz Kemal Bey’i aday olarak mı istiyorsunuz?” sorusuna ise, Dündar  “Ben öyle bir değerlendirme içinde bulunmam bunu sonuçta altılı masa karar verecek. Yönlendirici de olmak istemem. Ben bu seçimin kazanılabileceği kanısındayım” diye cevap verdi.
 

6'lı masanın adayı kim olacak? Fatih Portakal isim verdi: Yüzde 99...6'lı masanın adayı kim olacak? Fatih Portakal isim verdi: Yüzde 99...


'MUTLAKA KAZANACAK İSİM OLMALI'

Sözlerinin devamında Dündar ''Kimin aday olacağına Millet İttifakı'na oy verecek seçmenin belirlemesi gerekir. Ve millet kimi istiyorsa o aday olmalı. Mutlaka kazanacak bir adayla gidilmesi gerekiyor. Bu Kemal bey de olabilir, 6'lı masanın önereceği gündemde olmayan biri de olabilir. Mutlaka kazanacak bir isim olmalı.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 388
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Uğur dündar kendisi cumhurbaşkanı adayı olsa kemal kılıçdaroğlundan fazla oy alir
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün bir chp' Belediye başkanı ve takımı hapse atıldı. Neden'mi..?
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur başkanlığı, Ülkeyi yönetmek degil, Dünya'ýı yönetme kabiliyeti gerekli.Bu Makam ; Çocuk oyuncagımı..? Dünyanın gıpda ile baktığı, imrendiği, önünde selam verilip, saygı duyulduğu bir Dünya Liderini birak,macera arama giriş. Bu duruma ne denir, ve kimler sevinir..?
    Cevapla
  • Selahattin 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bu sahis chp nin adayinimi belirleyecek vay be sözde atatürkün partisi kimlerin ellerinde oyuncak olmus
    Cevapla
  • M.ç 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimi korsanız fark etmez e(enommi bahsnesi ile kazanacagını düşünen zavalllılar biz aç kalmayız evel Allah yeterki tayfunumu uçak gemimiz savaş uçagımız iha siha milli silahlarımız olsun hastane yolumuz hızlı trenimiz olsun hepsinden önemliside reisimiz olsun bize yeter yapılanı iç dış düşman begenmiyorsa dogru yoldasın demektir bizde reisle dogru yoldayız kazanacagız in#şallah siz başlayın bu sefer tamam hayaline
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi