Muharrem İnce ateş püskürdü: O masayı o gün yıkardım!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6'lı masa etrafında toplanan partileri ve özellikle de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

Muharrem İnce ateş püskürdü: O masayı o gün yıkardım!
Muharrem İnce ateş püskürdü: O masayı o gün yıkardım!
GİRİŞ 30.11.2022 17:45 GÜNCELLEME 30.11.2022 17:45
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

6'lı masada cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda çekişmeler sürüyor. Seçim dönemine az bir zaman kala Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olma ihtimali, masadaki tarafları kararsız bırakmış durumda.

Özellikle İYİ Parti kanadından Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakılmıyor. İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından endişe duyduğunu açıklamıştı.

Öte yandan masadaki çekişmeler hakkında açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına yönelik tavrı eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’nu eleştiri tahtasına oturtan İnce, "Ben CHP genel başkanı olsam o masayı yıkardım." diyerek İYİ Partili Ağıralioğlu’nun tavrının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

İnce, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“İYİ Parti’nin milletvekili çıkıyor, CHP’nin genel başkanına “Seninle kazanamayız, çekil kenara.” diyor. Ayar veriyor. Ve CHP’nin genel başkanı da kendi onurunu kıra kıra o masada hala oturuyor. CHP’nin genel başkanı ben olsaydım, o gün o masayı yıkardım.

"ÜZÜLÜYORUM ESKİ BİR CHP'Lİ OLARAK"

Ana muhalefet partisisin sen ya. Üzülüyorum eski bir CHP’li olarak. Üzülüyorum yani. Bunlarla mı memleketi ayağa kaldıracaksın? Gururunu kırdırmayacaksın. Siyaset, sabretme yok öyle bir şey. Siyaset tavır koyma işidir, ilke işidir, duruş işidir, omurga işidir.

"BUNLARLA MI MELEKETİ KURTARACAKSIN"

Yavuz Ağıralioğlu ayar veriyor CHP genel başkanına. Bunlarla mı memleketi kurtaracaksın? Satıverirler, iki dakikada bırakırlar seni ortada. Zaten ne olacağını herkes görecek.

Bunları toplayacağına Atatürkçüleri, cumhuriyetçileri dağıtmasaydın da bugün çok daha iyi bir noktada olsaydın.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Kul Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav Muharrem İnce,senin de hangi ipte oynadığını bir türlü anlamadık...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ne kadar halkın içindeyiz desede bakış açıları bu...Halka tepeden bakan Chp kafası firavun zihniyeti...Adam olsa saygı gösterilirdi elbet...DEmekki adam olmadığını altılı ganyanda anlamış...Atatürk e karşıda bakış açıları bu...Peygamberin kim ATAtürk, KIblen neresi anıtkabir diyecek kadar ileri giden tipler.......
    Cevapla
  • A GÜLBAHAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum ,Atatürkçùleri cumhuriyetçileri dışlamasaydı kimseye gerek kalmazdı.
    Cevapla
  • hah 1 yıl önce Şikayet Et
    marem ne yapsın gündemde kalmak için söylüyo :)
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Marrem seni anlamakta zorluk çekiyorum o değilde seçim 2 ci tura kalsa kimi destekliyeceksin onu söyle
    Cevapla
  • Ercan Kavuk 1 yıl önce Şikayet Et
    M.İnce 50 defa mı söyleyecek ? Seçim 2.tura kalırsa RTE nın karşısında kim olursa olsun O'nu destekleyeceğiz diyor.
    Cevapla
  • Yanlız kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla bunlar 2.tur da TAYYİB giysin kim gelirse gelsin mantığı ile yine bu zillet ittifakını desteklerler iye düşünüyorum savunma da yaparken Atatürk ün partisi eski partim derler o parti Atatürk ün partisi olmaktan çıkalı çok oldu da kimin partisi olduğu herkesçe malım vatanımızı böyle birlikteliklerden ve hainlerden korusun Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!