CHP'li Özel'den akla ziyan Erdoğan sözleri! Bu açıklamayı HDP ve PKK yapardı şimdi de CHP

CHP Milletvekili Özgür Özel, terör örgütü PKK'lılarla doldurulan ve çeşitli terör eylemlerine destek verdikleri için görevlerinden uzaklaştırılan belediyeleri Erdoğan’ın kazandığı belediyeye kayyum atanmadığını söyleyerek savundu.

CHP'li Özel'den akla ziyan Erdoğan sözleri! Bu açıklamayı HDP ve PKK yapardı şimdi de CHP
CHP'li Özel'den akla ziyan Erdoğan sözleri! Bu açıklamayı HDP ve PKK yapardı şimdi de CHP
GİRİŞ 01.12.2022 10:23 GÜNCELLEME 01.12.2022 10:39
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Terör örgütleriyle iltisaklı oldukları, teröristlere maddi desteklerde bulundukları ve çok sayıda terör suçlusuyla işbirliği içerisinde olan belediyelere gerçekleştirilen kayyum atamalarıyla bunun önüne geçildi.

ÖZGÜR ÖZEL HDP'Yİ SAVUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Altılı Masanın anayasa önerisiyle ilgili, “Eski Türkiye’nin ipiyle indikleri kuyudan terör örgütlerinin güdümündeki partiyi kollayan teklif çıkar. Kapanan belediyeler, bundan sora kapanmayacakmış.” sözlerini hedef alan Özel, “Birincisi, kapanan belediyeler birinin derdi değil; bu ülkenin sorunu, oy verenlerin derdi.” diyerek HDP’nin yanında saf tuttu.

AKLA ZİYAN ÖRNEK

Terörle ilişkili ilişkisiz ayrımını da bir kenara koyan Özel, “Düşünsene sen küçücük bir partiden iktidar partisi noktasına gelirken demokrasinin her imkanından yararlandın. Ama kimse senin kazandığın belediyeye kayyum atamadı.” dedi.

Diyarbakır Belediyesine kayyum atanmasını “Diyarbakır halkına hakaret” olarak nitelendiren Özel, “Millete taahhütte bulunuyoruz: Biz başa geleceğiz, ama senin kararına saygılı olacağız diyoruz. Yoksa biz başa gelip de, örneğin Kayseri Belediyesini kazansan, oraya kayyum atasam hoşuna mı gidecek. Bunu yapmayacağız diyoruz.” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştıKılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı

Kılıçdaroğlu adaylık için bunu da yaptı! 6'lı masaya beklenmedik teklifKılıçdaroğlu adaylık için bunu da yaptı! 6'lı masaya beklenmedik teklif

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 163
  • Geyikli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu herifin soyunu sopunu araştırın bizden çıkmaz, kanı karışık olabilir
    Cevapla
  • Burnunu sokma 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki CHP onlardan farklı epsi de birbirinin Ruh İkizi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu millet elbet geçmiş te olduğu gibi bugün ve yarında sizleri tarihe gömer son çırpınışlarınız ama çırpındıkça batıyor sunuz çünkü ALLAH doğru olanlar ile beraber dir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun dedesi kim acaba
    Cevapla
  • 0sman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kobanide yad Yunanistan daaaaa
    Cevapla
  • terörist kim 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamada kayyum atansın. agzını açtıkça saçmalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı