Akşener'den flaş çıkış, parti sözcüsü duyurdu: 6'lı masa ortaklarına soğuk duş!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleri ile buluşmasında "6'lı masanın sahibi biziz" dediğini söyledi.

GİRİŞ 02.12.2022 07:07 GÜNCELLEME 02.12.2022 09:33
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

2023 seçimleri için Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile diğer konularda anlaşamayan ve kamuoyuna açık bir şekilde birbirlerine sert göndermelerde bulunan CHP-İYİ Parti'de kriz yeni bir boyuta doğru evriliyor.

Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında yaptığı, 'Benimle misiniz?' çıkışının ardından İYİ Parti'den çok dikkat çeken bir açıklama daha geldi.

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu gündeme ilişkin yaptığı basın toplantısında 6'lı masa üyelerine ince mesajlar gönderdi. Parti Sözcüsü Zorlu, Meral Akşener'in 6'lı masa ile ilgili 'sahibi biziz' açıklaması yaptığını söyledi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu

 Kürşad Zorlu şu ifadeleri kullandı: 

6'LI MASADAKİ ORTAKLARA 'GÖZDAĞI'

"Dün akşam, başkanlık divanı üyelerimiz ve milletvekilerimiz ile rutin bir buluşma gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımızın orada şöyle bir önemli ifadesi oldu: 6'lı masanın sahibi biziz...

"HASSASİYET VURGUSU"

İYİ Parti ve bu masanın başarılı olabilmesi için başta masayı oluşturan bütün partilerin hassasiyet göstererek, bu sürece hassas bir şekilde yaklaşmasının gerektiğinin altını çizdi. Elbette bu hassasiyete dayalı olarak, bütün partimizin kurumsal olarak da bu hassasiyet çerçevesinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önceki gün partisinin grup toplantısında teşkilatına seslenerek, "Benimle iktidara yürümeye hazır mısınız?" ifadelerini kullanması dikkat çekmişti.

Akşener, "Şimdi, bir kez daha sizlere sormak istiyorum. Benimle, bu kutlu mücadeleye var mısınız? Nice engelleri aştığımız gibi bugün de, önümüze dikecekleri her türlü duvarı yıkıp geçmeye var mısınız, benimle iktidara yürümeye hazır mısınız" demişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 164
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir masayı paylaşamıyorsunuz Siz bu ülkeyi nasıl paylaşacaksınız talan edersiniz
    Cevapla
  • Salih Kocabıyık 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olduğunu
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masada bulunan 5 parti masaya HDP yi almak istiyor. İyi parti karşı çıkıyor. Öyle zannediyorum ki iyi partiyi masadan çıkaracaklar. HDP oy konusunda şart koşmuş iyi partiyi istemiyorlar. Yakında iyi partiyi altılı masadan çıkarıp HDP yi alacaklar HDP olmadan seçim kazanamayacaklarının farkındalar. Bakalım daha ne tuhaflıklar olacak. Millet ittifakı güven vermiyor her kafadan bir ses çıkıyor HDP yi de aralarına aldılar mı iyice çuvalayacaklardır. Cumhur itifakkı yine kazanacaktır.
    Cevapla
  • Şükrü 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayaklarına ve ülkenin ayağına kurşun sikarlar. Vah ki vah!
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle olacak kardeşim,eline ağzına sağlık. Zaten hdp hızlı olarak vardı. Rabbim İnşaAllah bu yıkım ekibinin arasını iyice bozar seçime kadar tam dağılırlar.
    Cevapla
  • efko 1 yıl önce Şikayet Et
    zilletin tohumları
    Cevapla
  • Ozal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Meral Hanım eski MHP li olduklarindan Kılıçdaroğlu nun avataya engel olacağını biliyorlar Meral. Hoca gazlarını almis.
    Cevapla
  • Kastamonulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğu seçmeni hala HDP veya millet ittifaklnlnadayl sona kallrsa partimiz in gösterdiği yere oy veririz diyorsa bu devlet onlara hiçbir yatlrlm yapmamasl lazlm hatta düşene birtekme daha
    Cevapla
  • ,iyaipek 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp olmadan olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi