LGBT skandalı sonrası CHP'li belediye hakkında inceleme başlatıldı

Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin skandalın ortaya çıkmasının ardından CHP'li belediye hakkında soruşturma başlatıldı.

LGBT skandalı sonrası CHP'li belediye hakkında inceleme başlatıldı
LGBT skandalı sonrası CHP'li belediye hakkında inceleme başlatıldı
GİRİŞ 02.12.2022 14:42 GÜNCELLEME 02.12.2022 15:05
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

6'lı masanın üyeleri aile yapısını bozmaya yönelik çirkin girişimlerde bulunan LGBT'ye yönelik destek girişimlerinde bulunmaya devam ediyor. Son olarak CHP'li Nilüfer Belediyesi,  LGBT için özel merkez kurdu. Skandalın ortaya çıkmasının ardından belediye hakkında soruşturma başlatıldı.

İÇİŞLERİ'NDEN SORUŞTURMA 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıkamada, "Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin haberlerin basında yer alması, kamuoyuna yansıması üzerine Nilüfer Belediyesi'nde araştırma/ ön inceleme başlatılmıştır." denildi.

NE OLMUŞTU?

Bir tarafta aile kavramının korunması için uğraşılırken diğer yanda CHP'li Nilüfer Belediyesi, LGBT için özel merkez kurdu.

Belediyenin sitesinden merkeze ilişkin yapılan açıklamada, "LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır." ifadeleri yer aldı.

KILIÇDAROĞLU AFİŞLERİ AKILLARA GELDİ

Skandalın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun LGBT'ye destek veren ve sapkınlarla ilgili vaatlerinin yer aldığı afişler akıllara geldi. 

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 181
  • dedem 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı ol ey Bursa lı, bu gevseklere prım verme
    Cevapla
  • Kalkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin gercek yüzü rengi ortaya cikmis
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların misyonu bu sapıklık
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    ŞAŞIRMAYIN burası CHP GAYET DOGAL dinsizlerin merkezi
    Cevapla
  • Çiçek. 1 yıl önce Şikayet Et
    GERÇEKTE AHLAKSIZLIGIN DİBİNE Kadar inidler bence küçük çocuklarında beynini yıkamak için kimbilir ne yaparlar KIZLAR OKULA GİTMESİN AÇILSIN SAÇILSIN Diye okula yıllarca ALMAYAN KIZLARIN SAÇINI BAŞINI ÇEKEN KÜRSÜDE Diblomasını vermeyen kovan bir zihniyet şimdi ERKEK ERKEGE EVLENSİN KIZ KIZLA EVLENSİN İSTİYOR ALLAH IN İZNİYLE İSTEDİGİNİZ Olmıycak bu düşünceleri çocukların aklına sokmak isteyen sapık zihniyet ALLAH IN İZNİYLE TÜRK HALKI tarafından engellenir inşallah Amin Amin Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!