Önce İmamoğlu şimdi de İYİ Parti! Kılıçdaroğlu'na peş peşe adaylık göndermesi

6'lı masanın adayı konusunda ismi geçen isimlerden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin vizyon belgesini açıklamasının ardından yaptığı paylaşıma İYİ Parti'den de destek geldi. 'Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderildi' yorumları yapıldı.

GİRİŞ 04.12.2022 12:42 GÜNCELLEME 04.12.2022 12:53
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İkinci Yüzyıla Çağrı" başlıklı toplantıda partisinin vizyon belgesini açıkladı.

Toplantının ardından İstanbul Byüyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından çok konuşulan bir paylaşım yaptı.

ADAYLIK MESAJI MI?

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun söylediği Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü olan "Halkın sesi Hakkın sesidir." şeklinde tweet atması, birçok kişi tarafından Kılıçdaroğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

İYİ PARTİ DE TOPA GİRDİ

İmamoğlu'nun adaylık göndermesinin ardından İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan da Kılıçdaroğlu'na adaylık göndermesinde bulundu. Özkan, "Bir Latin özdeyişi der ki; "Vox populi, vox dei...Yani halkın sesi, hakkın sesi...Halkın sesine kulak vermeyenlerin akıbetini tarih defalarca yazmıştır. Demokrasinin olmadığı yerde, amaç değil araç olarak görüldüğü yerde Türkiye Yüzyılı yazılamaz" dedi.

AKŞENER DE YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün katıldığı televizyon programında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına 'Hayır' demeyeceklerini açıklamıştı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 191
  • Recep Tayyip Erdo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu papazoğlu Ekrem seçilirse Allah muhafaza Türkiye cumhuriyeti devletinin adı kalır tehlikeyi görmesi lazım halkımızın İstanbulu perişan eden türkiyeyi ne yapmaz
    Cevapla
  • Susuz deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu kazanırsa vay Türkiye'nin haline 50 yıl geriye gideriz
    Cevapla
  • malkoçkızı 1 yıl önce Şikayet Et
    demokrasiden yana olmadığını biliyoruz İmamoğlu. senin gözünde halk araç. yoksa halktan gizli büyükelçilerle yemek yemezdin.
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunlar ne kadar yalancı ve utanmazlar, SİZİ KİM ENGELLİYOR, NEREDE ENGELLEDİLER, ŞİMDİYE KADAR KENDİNİZİN BAŞLAYIP BİTİRDİĞİNİZ NE PROJE ORTAYA KOYDUNUZ???
    Cevapla
  • Namık 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapma kardeşim,heykel işini en iyi chp başarıyor
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    fetö hdpkk ve abd nin adayı ekremdir. bu ülkeyi fetöye devretmeyiz göreceksiniz hele yapın hain planlarınızı....Rabbim büyüktür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık