Rifkin'in arkasından Rockefeller ailesi çıktı! Tam 330 bin dolar...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ABD'li danışmanı Jeremy Rifkin'in Rockefeller ailesine ait kuruluşlardan çeşitli tarihlerde para desteği aldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 06.12.2022 15:30 GÜNCELLEME 06.12.2022 15:40
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması"nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı olarak açıklanan Jeremy Rifkin'in bağlantıları ortaya çıkıyor.

PARA AKIŞI 'FOET' ÜZERİNDEN

CHP'nin etkinliğine ABD'den telekonferans yoluyla bağlanan Jeremy Rifkin, edinilen bilgilere göre, operasyonlarını Ekonomik Eğilimler Vakfı (The Foundation on Economic Trends-FOET) üzerinden yürütüyor. FOET Kurucu Başkanı Rifkin, danışmanlık faaliyetlerinin yanı sıra sponsorluklarla maddi kaynak ediniyor.

Jeremy Rifkin'e ait Ekonomik Eğilimler Vakfı'nın resmi internet adresi "www.foet.org" sitesindeki "Bağışlar" bölümünde, Rifkin'e mali kaynak sağlayan kuruluşlar listeleniyor.

ROCKEFELLER'DAN FON YAĞMURU

FOET'e bağış yapan kuruluşlar arasında 3 müessese dikkat çekiyor. Dünyanın en büyük servetine sahip olan ve "siyonist para baronları" olarak adlandırılan Rockefeller ailesinin, Jeremy Rifkin'e 3 farklı kuruluş eliyle 2 yıl içerisinde 330 bin dolarlık parasal destek sağladığı görülüyor.

Rifkin'e fon paralarının Rockefeller Kardeşler Fonu (Rockefeller Brothers Fund), Rockefeller Aile Fonu (Rockefeller Family Fund) ve Rockefeller Philanthropy Advisors üzerinden aktarıldığı kaydedildi.

Siyonist Rockefeller ailesinin Rifkin'e ait FOET'e para desteği şöyle listeleniyor:

  • Rockefeller Kardeşler Fonu: 30 bin dolar
  • Rockefeller Aile Fonu: 265 bin dolar
  • Rockefeller Philanthropy Advisors: 35 bin dolar


KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 132
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten kemal yalancıoğlu da bunlardan yardım alıyor hiç bilinmeyen bir kuruluş üzerinden bunlar hepsi CHPKKLI vatan hainleri dahi olmak üzere hepsi aynı hainler
    Cevapla
  • ufalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi borç batağına sokacaklar ne kütü bir anlayış resmen tükiyeyi satmaya talıp chp kara günleri gerigetirmeye çalışıyor hemde utamadan gavur eli ile bunlardan yani chp zihniyetinden bu milleti korusun elleriniz kırılsın bu zihnıyetin bozuk kısmı yerın dıbıne gırsın. Çok yazık türkiyem................
    Cevapla
  • A.A.A 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık Maskeler düşüyor.. CHP nin Türk düşmanlarının Maşası olduğu çok güzel görülüyor..
    Cevapla
  • sdf 1 yıl önce Şikayet Et
    chp bu zalimlerin turuva atı.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    AB-D'lerde bir hamburger karşılığında Türkiye'yi satmış anlaşılan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi