Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: Tartışılan isim başdanışman oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rozetini takdim ederek partiye kattığı eski Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, başdanışman olarak atandı.

Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: Tartışılan isim başdanışman oldu!
Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: Tartışılan isim başdanışman oldu!
GİRİŞ 07.12.2022 15:02 GÜNCELLEME 07.12.2022 15:02
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılan ve rozeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takılan eski Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi, başdanışman olarak atandı.

Elçi'nin terör örgütü PKK'ya destek paylaşımları yaptığı ortaya çıkmıştı. Twitter'dan PKK elebaşı Öcalan'ın fotoğraflarının bulunduğu paylaşımları retweet eden Elçi'nin açık açık örgüte destek vermesi dikkat çekmişti.

DOĞU MASASI ÇALIŞMALARI VERİLDİ!

Nuşirevan Elçi'ye parti içinde yeni bir görev verildi. Kılıçdaroğlu, Doğu Masası çalışmaları kapsamında Elçi’yi başdanışman olarak atadı.

Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: CHP'li yeni isim ağır PKK destekçisi çıktı!Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: CHP'li yeni isim ağır PKK destekçisi çıktı!

PKK'YI DESTEKLEYEN PAYLAŞIMLAR YAPTI

Elçi, “Hukuki ve siyasi” konularda çalışmalar yapmak üzere görevlendirildi.

PKK ile yürütülen açılım sürecine ve FETÖ'nün kumpaslarına verdiği destekle bilinen Elçi, sosyal medya paylaşımları ile yeniden gündeme geldi.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ı öven ve terör örgütünü simgeleyen sloganların yer aldığı paylaşımlarıyle tepki çeken Elçi'nin bazı paylaşımları:

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 177
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    saadet partısı ey iyi partı uyuyormusunuz..yatacak yerınız yok..kımlerle yurüyorsunuz..tabı bılerek yurüyorsunuz..6/7 benzemezı yanyana getıren güç...tabıkı Biden kendısı açıklamıştı zaten..sesınız çıkmaz çıkamaz...
    Cevapla
  • nizam38 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz Bay kemalden Demirtaşa madalya takacağım diyen bir Ülke düşmanı tabiki pkk sempatizanı baş danışman yapar Atatürkün kurduğu partiyi Ülke düşmanlarıyla doldurdu Yazık yazık uyanın chp seçmeni ülkeyi batırmak için o koltuğa oturtular onu uyanın artık kendinize Adam gibi bir lider seçin
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    sahte Atatürkçulerden ses çıkmıyor..nerde mıllı vede yerlı ınsanlar nerde mıllıyetçiyim muhafazakarım dıyenler...yuh sıze..yatacak yerınız yok...
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar olmaz artık ne kadar pkk lı dhkp cli teerörcü varsa doldurdu içeri.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    chp kısa sürede kapatılıp mal varlıkları devlete aktarılmalı
    Cevapla
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    chpkk der iken hiç kimse iftira etmiyor. chp artık hem pkk, hem fetö ve hem bütün sol örgütlerin toplandığı partinin adıdır. gayrimillidir chp den ülkemize hiç bir hayır gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor