Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: CHP'li yeni isim ağır PKK destekçisi çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rozetini takdim ederek partiye kattığı eski Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi’nin terör örgütü ile ilgili destek paylaşımları ortaya çıktı.

GİRİŞ 01.11.2022 07:15 GÜNCELLEME 01.11.2022 09:45
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılan ve rozeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takılan eski Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi'nin terör örgütü PKK'ya destek paylaşımları yaptığı ortaya çıktı. Twitter'dan PKK elebaşı Öcalan'ın fotoğraflarının bulunduğu paylaşımları retweet eden Elçi'nin açık açık örgüte destek vermesi dikkat çekti.



Doğu Masası çalışmaları kapsamında CHP'ye katılan Elçi, rozet takma törenindeki konuşmasında, "Siyasete girerken belli hedefleri ve amaçları hedef koyarak bu yola girdik. Hem ülkenin temel sorunlarını çözmek hem de eskiden egemen olan hizmet siyasetini geri getirmek için bu yola koyulduğumu belirtmek isterim. Eksiksiz demokrasiyi getirebilmek için el birliği ile onları yapabileceğimize inanıyoruz" demişti.



Kılıçdaroğlu da şunları söylemişti:

"Bölge insanı ile barışmak istedik ve barıştık. Kamplaşmayı değil, kucaklaşmayı bilmeliyiz ve bu çerçevede hareket etmeliyiz. İnsanlar inançlarından, dillerinden, kültürlerinden, yaşam tarzlarından veya kimliklerinden ötürü ötekileştirilmemeli. Farklı siyasi anlayışlar ülkenin kamplaşmasına, bölünmesine, tartışılmasına yol açıyor. Türkiye'yi buradan çıkarmalıyız ve Türkiye nasıl büyümeli, herkesin karnı nasıl doymalı, bu çerçevede bakılmalı."

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 179
  • Mehmetx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların helalleşmeleri yeterince destek olamadıkları fetö, pkk ve diğer terör örgütleridir.
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkklı olmayan CHP ye giremiyor artık herşey çok güzel oldu
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    demirtas dogru soylemis. aponun heykelini chp ye dikti, kk sayesinde. artik Ataturk yada Turk bayragi rozeti ile kimse chp binalarina giremez..............
    Cevapla
  • Bawer 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK'nın en kadim ve 2. partisine geçen Nuşirevan Kürtlerin değil PKK'nın ELÇİsi olacak.
    Cevapla
  • ZİRVE 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep kucaklaşmaya zamanını harclayan, dille çalışma siyaseti yapan lider kesin LGBT-lidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı