İYİ Parti'de kadına toplu dayak! Parti binasında dehşet anları

İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Hamza Yurtsever ve beraberindeki grup, parti binası girişinde, İYİ Parti il yönetiminde bulunan Melek Güney’e saldırdı.

GİRİŞ 07.12.2022 15:34 GÜNCELLEME 07.12.2022 15:34
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında şiddet olayı patlak verdi. Geçtiğimiz hafta düzenlenen kongrede birbirleriyle kavga eden İYİ Partililer bu kez parti üyesi Melek Güney'e saldırdı.

TEKME TOKAT DARP EDİLDİ

Genel Başkanı bir kadın olan İYİ Parti'de kadına şiddet olayı yaşandı. Ekim ayında İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Hamza Yurtsever ve beraberindeki 15 kişilik grup, İstanbul İl Başkanlığı girişinde, yine İYİ Partili olan Melek Güney'e henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı saldırdı. Melek Güney'in tekme tokat darp edilmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

BUĞRA KAVUNCU TEHDİT ETTİ

Konuyla ilgili telefonla açıklama yapan Melek Güney, olayı doğrulayarak İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun talimatı nedeniyle ve korktuğu gerekçesiyle ne hastaneye gidebildiğini ne darp raporu alabildiğini ne de polise giderek şikayetçi olabildiğini söyledi. Güney, bu olayın örtbas edilmeyeceği ve parti içinde çözüleceği yönünde İstanbul İl Başkanından söz aldığını söyledi.

İyi Parti'de yumruk yumruğa kongre! Polis zor ayırdıİyi Parti'de yumruk yumruğa kongre! Polis zor ayırdı

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir ülkücü kardaşına vurmaz. bunlar tamamen chp li. hayatları, duruşları olmayan duruşları, gayri millilikleri ile tam bir chp partisi mensupları.
    Cevapla
  • MaFyA oLmUş bUnLaR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence adı EP olsun. Eğlenceli Parti.
    Cevapla
  • Pütürgeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi parti olursa olsun ..Farketmeksizin % 80 kadro /sağlam iş /nemalanma /köşeyi dönme gayreti ile bu işlere girişiyor ..Bunlar ülkenizde bitmedikçe değil reis Kanuni Sultan Süleyman gelse boş
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener daha birkaç gün önce, "Partide kadınlara yeterince yer veremedik. Bunda suçluyuz. Bunu düzelteceğiz." diyordu. Demek bunu kastediyormuş. Erkekler birbirini dövmesin, onları dövüp sakinleşsinler diye, partide artık kadınlara da yer veriyorlar demek ki...
    Cevapla
  • Muallim 1 yıl önce Şikayet Et
    Birbirlerini yerler inşallah. Millete, devlete zarar vereceklerini birbirlerine zarar vermeleri daha hayırlı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!