İYİ Partili Andican'ın "bütçe" keyfi: Meclis'te tepki çeken fotoğraf

İYİ Parti Milletvekili Ahat Andican, Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında ayağını yanındaki sandalyeye uzatarak adeta keyif yaptı. İYİ Partili vekilin fotoğrafı tepki çekti.

GİRİŞ 08.12.2022 11:50 GÜNCELLEME 08.12.2022 12:04
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri devam ederken, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican'ın fotoğrafı tepki çekti. 

Andican'ın, Ticaret Bakanlığı'nın bütçesinin görüşülmesi devam ederken, ayağını yanındaki koltuğa uzatıp oturduğu görüldü. 

Genel Kurul'a katılmayan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da bütçe görüşmeleri sırasında hesabından paylaştığı komik videoyla tepki çekmişti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise, Meclis'te görüşmeler sırasında telefonundan iskambil oynamıştı.

CHP'li Engin Altay bütçe görüşmelerinde kart oynarken yakalandıCHP'li Engin Altay bütçe görüşmelerinde kart oynarken yakalandı

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 116
  • Uğurböceği 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan da ülkeye hayır gelecek
    Cevapla
  • tostosturan 1 yıl önce Şikayet Et
    abartmayın ya sizde yorgun olduğumuzda hepimiz yaparız bunu ne var bunda
    Cevapla
  • Atila 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu adamlar mv halkın parası ile yapılan gazimecliste kimi poker kimi ayaklarını çift koltuğa oturur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde televizyonlarda Türkiye yi düşünüyormuş gibi konuşuyor. Adamın umurunda değil Türkiye keyf yapıyor. Zaten kendisi Türk değil göçmen eski sığınmacılardan ama şimdi Suriyelilerin gelmesine karşı.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara milletvekili demek, millete en büyük hakarettir. Meclis kimsenin babasının çiftliği değildir. Kim olursa olsun haddini bilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?