İmamoğlu yine balıkçıda! Bu kez HDP'lilerle...

Gazeteci Zafer Şahin, Ülke TV'deki "Akşam Baskısı" programında, "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu HDP'li iki milletvekiliyle akşam saatlerinde balıkçıda yemek yedi" iddiasını sürdürdü.

GİRİŞ 10.12.2022 00:06 GÜNCELLEME 10.12.2022 04:19
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Altılı masanın adayı olmak için Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla kıran kırana bir mücadele gösteren CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Erkem İmamoğlu’nun HDP’li 2 milletvekili ile yemek yediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İstanbul'un vasat altında kalan belediye başkanları arasında gösterilen İmamoğlu'nun HDP ile balıkçıda gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddiası sonrası "Masa 6+1 mi oldu?" soruları akıllara geldi.

ÜLKE TV EKRANLARINDA GÜNDEMİ SARSAN İDDİA

Gazeteci Zafer Şahin, Ülke TV ekranında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet‘in sunumuyla ekrana gelen "Akşam Baskısı" programında "İmamoğlu balıkçıda HDP’li vekillerle yemek yedi" iddiasına yönelik çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ORTAYA ÇIKARSA İMAMOĞLU NE YAPACAK?"

Söz konusu haberinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yalanmasının üzerine canlı yayında konuşan Şahin, Ekrem İmamoğlu ile Canan Kaftancıoğlu arasındaki gerginliği hatırlatarak, "Bu haberi de yalanlamışlardı ama gerçek ortaya çıktı, hafta HDP’li vekillerle yemek yediğine ilişkin İmamoğlu’nun fotoğrafları çıkarsa ne yapacak? Çıkmazsa ben özür diler köşemde gereğini yaparım ama İmamoğlu ne yapacak?" diye sordu.

İSTANBUL KAR ALTINDA KALIRKEN İNGİLİZ SEFİRİ CHILCOTT İLE KALKAN YEMİŞTİ

İstanbul son yılların en felaket kışını geçtiğimiz yıl yaşamıştı. İstanbullular yoğun yağan kara yeterli müdahale edilmemesi nedeniyle mağdur oldu. Binlerce insan araçlarıyla yollarda mahsur kalırken, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM'da afetle mücadeleyi yönetmek yerine Rumeli Kavağı'nda bulunan Balıkçı Kahraman'da İngiltere'nin (Birleşik Krallık) Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ve eşi Jane Lady Chilcott ile Kalkan balığı ciğeri yediği ortaya çıkmıştı.

İmamoğlu'nun 48 bin liralık balık ziyafetinden yeni detaylar: Kalkan ciğeri yemişlerİmamoğlu'nun 48 bin liralık balık ziyafetinden yeni detaylar: Kalkan ciğeri yemişler

Canlı yayında açıkladı! Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ettiği anda Ekrem İmamoğlu...Canlı yayında açıkladı! Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ettiği anda Ekrem İmamoğlu...

İmamoğlu başkonsoloslarla bir araya geldiİmamoğlu başkonsoloslarla bir araya geldi

Mansur Yavaş herkesi şaşırttı! Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna çarpıcı yanıtMansur Yavaş herkesi şaşırttı! Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna çarpıcı yanıt

Flaş iddia: Ekrem İmamoğlu her an CHP'den kopabilirFlaş iddia: Ekrem İmamoğlu her an CHP'den kopabilir

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 133
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekip ayrı ayrı gözükse de hedefleri aynı. 0.6.1.0 sıfıra sıfır elde var sıfır.. Memleketin her türlü niyetinden faydalanır ama memleket e ihanet etmekte sakınca gormezler.Bunları değiştiremezsin menfaat on planda...
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    apo onun kankisi değil anladınmı.onun kankisi demirtaş.
    Cevapla
  • Recai 1 yıl önce Şikayet Et
    Apoyu da cağırsaydınız.
    Cevapla
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Hesap ÂĞALARDAN( İstanbulludan)
    Cevapla
  • Heeee 1 yıl önce Şikayet Et
    Haburda davul zurna çalıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde