Alpay Özalan'dan bir sert şut daha! Kılıçdaroğlu teknoloji görsün

AK Parti'nin futbolcu kökenli milletvekili Alpay Özalan, TBMM Şeref Kapısı önünde boy gösteren Türkiye'nin yerli otomobili Togg üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na "teknoloji" göndermesi yaptı.

GİRİŞ 11.12.2022 18:26 GÜNCELLEME 11.12.2022 18:41
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

ABD'den ithal edilen Jeremy Rifkin ve Daron Acemoğlu'nun "Vizyon Belgesi" programına iştirak etmeyip uzaktan katılımına tuhaf bir yorum yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bizim milletimiz teknolojiyi de görsün" şeklindeki sözlerine manidar bir gönderme geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi Şeref Kapısı önünde boy gösteren yerli otomobilimiz Togg üzerinden Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Özalan, "Yerli ve milli otomobil TOGG, TBMM'nin önünde... Amerikalı Başdanışmanı Rifkin ile görüntülü konuşunca hayretler içinde kalıp 'Milletimiz biraz teknoloji görsün.' diyen Kemal Kılıçdaroğlu, biraz teknoloji görsün!" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanlığına getirilen ABD'li Jeremy Rifkin'in, "İkinci Yüzyıla Çağrı" toplantısına katılmayarak uzaktan bağlantıyla sunumunu gerçekleştirmesinin tepki çekmesi üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, şu savunmayı yapmıştı:

"Bizim milletimiz teknolojiyi de görsün. Allah aşkına teknolojiyi bir görsün millet. Oturduğum yerden Amerika'yı izliyorum. Bilinçli bir tercihti. Teknolojinin bize sağladığı imkanların herkes farkına varmalı. Teknolojinin ne olduğunu ve insanlara hangi olanakları sağladığını insanların bilmesi lazım."

BİRBİRLERİYLE ÇELİŞTİLER

Kılıçdaroğlu'nun bilinçli bir tercih olarak Rifkin'in toplantıya katılmadığına ilişkin sözlerini bir diğer CHP'li Gürsel Tekin ise adeta yalanlamıştı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Rifkin'in "Mazereti olduğu için gelemediğini" söyleyerek kendi genel başkanıyla çelişmişti.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 76
  • Kanunî 1 yıl önce Şikayet Et
    Ramiz nasil anladin onu Her halde Kılıçdaroğlunu çok yakından daniyorsun .
    Cevapla
  • RAMİZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa memleketi mahveder. İşsizlik, enflasyon, hayat pahalılığı, zam üstüne zam, eriyen maaşlar. Millet olarak çok sıkıntı yaşarız. Bunları yaşamak istemiyorsak reisin arkasında duralım.
    Cevapla
  • hedef TURAN 1 yıl önce Şikayet Et
    TOGG u kemal kilictaroglu yapmis
    Cevapla
  • n ayır olamaz 1 yıl önce Şikayet Et
    hayatımda bu kadar gülmedim :) teknoloji taş devrinin teknolojisi
    Cevapla
  • seyit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar serseri mayın gibi nerede ne yapacaklar hiç bilinmez bu adamlar 100 yıl geriden gelirler onu da sanki hiç görülmemiş gibi lanse ederler ya bu adamların gerçekten kafaları boş elin gavurunun 100 yıl geride kAlmış teknolojisine sahip çıkarlar ama kendi devletİnİn gücünü görmezler bunlar HER ZAMAN BÖYLE BOŞ KAFALILAR..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek