Adalet Bakanlığı'na yürüyen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama, Bakan Bozdağ'dan tepki

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı'na yürüdü. Kılıçdaroğlu, 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Adalet Bakanı Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun randevu istemediğini, sadece açıklama yapmakla yetindiğini belirtti.

GİRİŞ 12.12.2022 10:53 GÜNCELLEME 12.12.2022 11:39
Bu Habere 491 Yorum Yapılmış

CHP Grubu, TBMM'de olağanüstü grup toplantısı yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıyı bitirerek yanındaki partililer ve milletvekilleriyle Adalet Bakanlığı'na yürüdü. 

Kılıçdaroğlu, Bakanlık önünde, "6 yaşındaki çocuğa istismar" iddiasına ilişkin açıklama yaptı: 

"Haksızlığa tahammül edemiyorum, çok öfkeliyim.

Buraya bu evladımızın sesi olmak için geldik. Adalet istiyoruz kızımız. Buradan bu kızımıza seslenmek isterim: 84 milyon insan senin yüreğinle aynı acıyı paylaşıyor.

Hep birlikte bu haksızlığa karşı mücadele etmek zorundayız.

Haksızlıkla ilgili tablo, tahammül edebileceğimiz bir tablo değil. Ülkenin bu kadar derdi varken siyasal iktidarın hala görevini yapmaması, devlet aygıtını çalıştırmaması tahammül edilebilecek bir durum değildir.

'İki yıldır biz bu meseleyi biliyoruz' ne demek? Devlet, baskıların altında görev yapamaz."

BOZDAĞ: RANDEVU İSTEMEDİ, CANI SAĞ OLSUN

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun randevu istemediğini belirterek, "Randevu istemiş olsaydı kendisine randevu verirdim. Randevusuz geldiği halde görüşmek isteseydi, kendisiyle yine görüşürdüm" dedi. Bozdağ, sözlerine şöyle devam etti:

"Sayın Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı ile görüşme yerine basın açıklaması ile yetindi. Canı sağ olsun. Biz, memleketimizin her meselesini Türkiye’nin ikinci büyük partisinin Genel Başkanı'yla her daim görüşmeye ve konuşmaya hazırız."

"KILIÇDAROĞLU'NA DOĞRU BİLGİ AKTARILMIYOR"

Bozdağ ayrıca, konuyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun yanlış bilgilendirdiğini vurgulayarak yargılama sürecinin devam ettiğini aktardı. Bozdağ, "Yargıya güvenelim, yargılama sonucunu bekleyelim. Hak da adalet de yerini bulacaktır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 491
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır TBMM de vekillik yapıp devletin her türlü imkanını sonuna kadar kullanan, ayrıcalıklı ve beleş hayatı yaşayan , milletine yabancı ve halkına düşman, hiç bir faydalı hizmete dahli olmayan hizmet edenlerin de ellerine vuran çalıştırmamak için uğraşan, hiç bir sorumluluğu olmayan adeta kene gibi devleti sömüren, girdiği her seçimi kaybeden, sürekli yalan iftira çarpıtma ve ihanet içinde olan bedava yaşayan karanlık zihniyetli başka bir gurup var mı?
    Cevapla
  • Misafir0815 1 yıl önce Şikayet Et
    Birakin artik su 70 lerde kalan yürüme ayaklarini, arkasina katmis bir mal kitle göya gösteris. bos islerin adami Kemal
    Cevapla
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu zihniyeti kahretsin, bunların derdi siyasi rant...
    Cevapla
  • ZERDALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde adalet istiyoruz. Âmâ adalet bakanlığına yürümüyoruz.Allahın cc adaletine sığınıyoruz Ne kadar hain varsa Rabbim içimizden temizlesin inşallah.RTE&DB
    Cevapla
  • ZERDALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde adalet istiyoruz. Âmâ adalet bakanlığına yürümüyoruz.Allahın cc adaletine sığınıyoruz Ne kadar hain varsa Rabbim içimizden temizlesin inşallah.RTE&DB
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik