İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na canlı yayında 'ama'lı adaylık göndermesi

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sorusuna yarım ağızla 'Günün sonunda kararı 6'lı masa verir.' diyerek kendisi için kapıları açık bıraktı. İmamoğlu, 'Bu saatten sonra bu seçimi iktidar kazanamaz, muhalefet kaybeder." dedi.

GİRİŞ 12.12.2022 11:45 GÜNCELLEME 12.12.2022 11:45
Bu Habere 187 Yorum Yapılmış

6'lı masada adaylık konusu arap saçına dönerken adı geçen isimler arasındaki gerilimler de her geçen gün artmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun 'adaylık' için ön planda olduğu dönemde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in vetosu İmamoğlu'nun elini güçlendirdi. Ekrem İmamoğlu ise adaylık konusunda çelişkili ve imalı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

KENDİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda sözde destek açıklamasında bulunan İmamoğlu, aba altından sopa gösterircesine karar merciinin 6'lı masa olduğunu belirtti.

İmamoğlu, "Ortak adayla çıkılması gerekiyor. Yerel yönetimler konusunda muazzam bir başarı var. 6'lı masaya da bununla birlikte inanç da daha arttı." diyerek başarıszlıkla devam eden belediye başkanlığını överek kendini ön plana çıkarmaya çalıştı.

Kılıçdaroğlu bağlarını tamamen koparttı! İmamoğlu'na şok tepki: Yaptığı çok ayıpKılıçdaroğlu bağlarını tamamen koparttı! İmamoğlu'na şok tepki: Yaptığı çok ayıp

KILIÇDAROĞLU'NA 'AMA'LI GÖNDERME

Ekrem İmamoğlu, "CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu'dur. Bu doğal bir süreçtir. Ama günün sonunda karar verecek olan 6'lı masadır. Bunun altını çizmek gerekiyor karar 6'lı masanındır. Bunu genel başkanımız da dile getiriyor. 6'lı masanın fikrini alıp onlarla birlikte proje yürütecek bir aday olması gerekiyor. " dedi.

"İKTİDAR KA-ZA-NA-MAZ! MUHALEFET KAYBEDER"

Seçimleri bu saatten sonra iktidarın kazanamayacağını, kaybederse muhalefetin kendisinin kaybedeceğini söyleyen İmamoğlu, bu konuşmasıyla da muhalefete 'kazanacak aday' söylemi üzerinden üstü kapalı mesajı gönderdi.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 187
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen hayal aleminde gezmeye devam et başkanım bu ego ve kibir ile gelecek belediye seçimlerinde tarihin tozlu raflarında gömüleceksin.
    Cevapla
  • Hacı Baba Lokumu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu imamoğlunu kim gaza getiriyor sürekli ben bir iyi partili olarak sana Meral hanımın sözüyle oyunuzu buna verin demesiyle kesinlikle vermem
    Cevapla
  • Dad 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafaya bak
    Cevapla
  • Ganyanbayiii 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunca yıllık ganyan bayiyim böyle bayi görmedim
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    6 lı ganyan tutmaz:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak