AK Partili vekilden çarpıcı sözler: Akşener ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Yavaş'a darbe

AK Parti Milletvekili Alpay Özalan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu'nun hapis kararı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'a siyaseten darbe yapmaya çalıştığını söyledi.

AK Partili vekilden çarpıcı sözler: Akşener ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Yavaş'a darbe
AK Partili vekilden çarpıcı sözler: Akşener ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Yavaş'a darbe
GİRİŞ 15.12.2022 17:51 GÜNCELLEME 15.12.2022 21:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada karar duruşması dün görüldü. Mahkeme İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdi. Mahkemenin kararı öncesi vatandaşları Saraçhane'deki İBB Binası önüne davet etti. 

AKŞENER HEMEN GELDİ

İmamoğlu'nun çağrısına ittifak ortakları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hemen destek verdi. Ankara'dan yola çıkan Akşener, Saraçhane'ye geldi. Soluğu İBB binasında alan Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışında olduğu esnada Saraçhane'de adeta bir siyasi 'Şov' yaptı. Gündem olan bu görüntüyle ilgili çok sayıda sosyal medya paylaşımı yapıldı.

ALPAY ÖZALAN'DAN  'SİYASİ DARBE' AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili bir paylaşımda AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi. Özalan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'a siyasi darbe yapmaya çalıştığını söyledi. Özalan paylaşımında "Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu, kesinleşmemiş bir karar üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'a siyaseten darbe yapmaya çalıştı. Birbirini yemeye başladılar. Her şeyin özeti budur." ifadelerini kullandı. 



Öte yandan bir paylaşım daha yapan Özalan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ekrem İmamoğlu'nu mahkumiyet kararı üzerinden benzetmeye çalışanlara da cevap verdi. Özalan şiir ile hakaretin bir olmayacağını belirterek, "Tıpkı kartal ile karganın bir olmadığı gibi. Karga, alavere dalavere ile kendini kartal diye yutturmaya çalışsa da sesi onu ele verir." dedi. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • Gebzeli 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve CHP lilere sözüm yokta,CHP içindeki bazıları için Hitler olmak bile hafif kalır, kendilerini CHP ye maaledip yamananlar yokmu,CHP ve Atatürk u babalarının satranç oyuncağı sananlar muhalefet ederken CHP yi siyasi batağa sürükleyenler şahsi rezillikleri CHP liyiz diyerek sinmec olanlar yokmu işte bunlar karşı partileri gıcık eylemlerle CHP ye laf getirenler allah belanizi versin.bir inatla mahvettiler bunlar.ak partili bir seçmen değilim lakin bazı CHP liler partiyi kendilerine maaledip üstüne çöreklenmiş adiler..Sözde CHP ve saz arkadaşları seçim öncesi memleketi anarşi ortamına sürüklemek için koro halinde çığırtkanlık yapıyor. İmamoğlu
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Harbi den bir yerde kadın varsa korkacan arkadaş.. şu tezgaha bak..
    Cevapla
  • Chp 1 yıl önce Şikayet Et
    Umudu alavere delavere olan akşenerin sonu husrandır nedenmi kılıçdaroğlu bu tiyatroya kanmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    estirdi yine Alpay kardeşim kargalar bile güler bu tiyatroya rollerinede iyi çalışmamış bunlar, erken sevindiler foyalari meydana çıktı
    Cevapla
  • ooo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel benzetme ! Kartal-Karga
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yapay zeka nasıl düşünüyor?
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyeleriyle ilgili açıklama! Çetin Doğan'a tepki!