Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama: Her şeyin zamanı var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Her şeyin zamanı var, hukukçularımız takip ediyor. Doğru zamanda doğru itirazlar yapılacaktır. Umarım oradan da geri döner" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama: Her şeyin zamanı var
Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama: Her şeyin zamanı var
GİRİŞ 16.12.2022 21:00 GÜNCELLEME 16.12.2022 21:00
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

İmamoğlu, Mecidiyeköy'de Halaskar Gençlik ve Yaşam Merkezi temel atma törenine katıldı. Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da yer aldı.



Temel atma töreninin ardından İBB Başkanı İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, "Sayın savcının üst mahkemeye verdiği dilekçe, mahkeme sürecinde ortaya koyduğu tavır. Bu kadar yanlışı yapan kendisinden doğruyu beklemek, hukuka bu kadar zarar veren, yüce Türk yargısına zarar veren bir anlayıştan doğruyu beklemek hayalcilik olur. İstanbul'a ve bu ülkeye hizmet etmeye kararlı bir insan olarak, bu yanlışları yapan savcıların, hakimlerin bile çoluğuna çocuğuna hizmet edeceğim. Güzel hizmetler sunacağım. Dünden beri mahkeme heyetiyle ilgili basında pek çok şey görüyorum. Çok enteresan bir durum. Bunlar ülkemizde ilk kez yaşanmıyor. Bundan sonra biz yapacaklarımıza ve yüce Türk yargısını hakkıyla temsil edecek olan hakimlere güvenmek istiyoruz. Onların doğru kararıyla, yapılan bu büyük yanlışı geri döndürmelerini istiyoruz" dedi. 

İmamoğlu hakkında verilen karara ilişkin "Her şeyin zamanı var, hukukçularımız takip ediyor. Doğru zamanda doğru itirazlar yapılacaktır. Umarım oradan da geri döner" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Sefer 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi İstanbul'a gidesim kalmadı. Ne parka bahçe, ne trafik, ne de diğer hizmetler hiç birisi normal değil....
    Cevapla
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancının Mumu Yatsıya Kadar... Mum Yandı Eridi ip bitti Sen Hala Yanacam diye Uğraşıyorsun.... Bu saatten Sonra da ışık vermez.... İp te Biti .. Yeni İp te İşe Yaramaz...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimler yaklaşıyor her türlü dümene hazır olmak lazım. Bombalar , intihar saldırıları, çamuru at izi kalsın siyaseti Allah C.C. bunlara fırsat vermesin İnşallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne diyor anlıyan varmı?
    Cevapla
  • Kadıköylü 1 yıl önce Şikayet Et
    adam kariyeri peşinde hizmetle hiç alaksı yok görevi denetlenmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı